NAȚIONALA JURNALIȘTILOR, PARTIDĂ DE PREGĂTIRE PENTRU OLIMPIADA DIN ALICANTE. ACȚIUNE ALEXANDRION GRUP „MINGI PENTRU SUPORTERI”

Naționala jurnaliștilor, care este sponsorizată de Alexandrion Grup, Stanleybet și Aqua Carpatica, a disputat o partidă de pregătire pentru Olimpiada din Alicante în compania formației Viitorul Butești. Partida, disputată pe arena Concordia din Roșu, s-a încheiat cu victoria jurnaliștilor, scor 5-4 (2-2).  Jurnalistii au primit mingi inscripționate cu Alexandrion Grup în cadrul campaniei „Mingi pentru suporteri”, oferite de directorul de marketing sportiv Valentin Popescu. El a jucat pentru ambele echipe și a înscris un gol din penalty împotriva jurnaliștilor.

Delegația României, din care face parte și directorul de marketing sportiv al Alexandrion Grup, Valentin Popescu, va participa în perioada 2 – 10 octombrie la Olimpiada Internațională Media din Alicante. La competiția internațională din Spania vor fi prezenți aproximativ 150 de jurnaliști din 12 țări. Pe lângă participarea la simpozioane pe diverse teme media, jurnaliștii vor concura la OIM la mai multe discipline sportive, printre care fotbal, volei, baschet, natație, tenis de masă, ciclism, atletism, tenis sau petanque. Selecționata „tricoloră” a cucerit medalia olimpică de aur la fotbal și la ultima ediție a OIM din Herceg Novi (Muntenegru).

3

Distribuie in retelele sociale: