20 de ediții “Magia apei informate” AQUA Carpatica


Astăzi, in cadrul ediţiei cu numarul XX, am sărbătorit doi ani de Magie a apei informate alături de AQUA Carpatica, în compania copiilor grădiniţei “Dumbrava minunată”, din Pipera, Voluntari.Dupa ora de limba germană plina de “Eis und Winter” (gheaţă şi iarnă), am venit să încălzim şi să luminăm emoţiile copiilor cu caţiva fulgi de zapadă mai prietenoşi, mai luminoşi şi mai coloraţi. Copiii au învăţat deja cât de multă apă conţinem în organism şi câtă nevoie de reîmprospătare avem mereu. Au mereu la dispoziţie platforma https://hidratarecorecta.ro/#/. Astăzi s-au bucurat nespus de mult să se reîmprospăteze cu o apă aproape la fel de curată precum este sufletul lor.

Ne-am răsfaţat desenând şi personalizând fulgii de nea, iar cei mai curajoşi le-au dat chiar şi nume. Aşa că l-am cunoscut azi şi pe cel mai … inspirat dintre fulgii de zăpadă.  Pe “nea Vasile …. fulg de nea.” Şi ne mai mirăm uneori de inspiraţia sau mai bine zis de intuiţia copiilor.  :)))

Aşa cum le stă bine unor “învăţăcei informati”, copiii cunosc importanţa emoţiilor şi a gândurilor care ni se derulează pe ecranul mintii şi au fost de acord că  e mai bine să le menţinem curate, pozitive. Au participat deci cu drag la meditaţia ghidată de prietenii noştri puri, fulgii de zăpadă şi de terapeuta Ileana Vlăduţ, până aproape s-au cufundat într-un pui de somn. https://totceeaceeste.ro/detasarea-de-limitari

La final,  fiecare copil din grupa Gărgăriţelor şi cea a Iepuraşilor a plecat acasă însoţit de prietenii aproape nelipsiţi: sticluţa de apă Aqua Carpatica şi fulgii de zăpadă personalizaţi, care astăzi le-au adus binecuvântarea apelor de iarnă!

“Ianuarie ne trezeşte la realitatea unui nou an. Un an ce se doreşte a fi plin de redescoperiri, atât în afară, cât şi în interiorul nostru.  Ne scăldăm şi în ape mai tulburi, dar continuăm neîncetat să le limpezim şi să le menţinem mai curate. Ne ajutăm de remedii, de cunoaştere şi de cuvinte pentru a aduce claritate şi bucurie în toate.Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale http://perfectlotus.ro/ ). Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media https://clubulmedia.ro/ și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE https://totceeaceeste.ro/.Distribuie in retelele sociale: