3 sfaturi pentru alegerea celor mai bune baterii pentru baie!

Casa ta este, indiscutabil, o prioritate. Prin urmare, necesită cele mai bune investiții, astfel încât să te bucuri de momentele petrecute acasă pentru cât mai mult timp, fără bătăi de cap. Astfel, unele dintre principalele lucruri care nu trebuie să lipsească și, mai mult decât atât, trebuie alese cu mare grijă sunt bateriile pentru baie. 

Sfaturi esențiale și reguli de bază

Când vrei să știi că faci totul ca la carte și cauți calitate, bateriile de baie trebuie alese urmând aceste sfaturi:

  • Întâi de toate, fă câteva măsurători. Acesta este un lucru necesar deoarece, indiferent că vorbim despre bateria pentru lavoar, pentru cadă sau pentru toaletă, aceasta trebuie să corespundă ca mărime și să se potrivească perfect cu restul instalațiilor și țevilor. 
  • Pentru bateriile de chiuvetă, ai grijă la poziționare, astfel încât jetul de apă să curgă exact în mijlocul chiuvetei, nu în lateral, înspre interior ori înspre exterior. 
  • Alege produse de calitate! Dacă vrei ca bateriile pentru baie să aibă o durabilitate și o rezistență bună pe parcursul anilor, fără să te trezești cu surprize neplăcute, ei bine, atunci este necesară calitatea acestora. Prin urmare, poți alege din gama diversificată de baterii de baie de la Sensodays.ro, care oferă o calitate premium și, de asemenea, garanție pentru produse. 
  • Bateria pentru duș sau cadă trebuie să fie echipată cu cartuș ceramic, deoarece este mult mai rezistent decât cartușele clasice, din plastic.
  • Acordă atenție garanției primită de la producător. Majoritatea brandurilor care comercializează baterii de baie sau echipamente și instalații pentru baie oferă garanție pentru acestea. Important este, însă, să verifici câteva lucruri la această garanție, printre care se numără durata, ce acoperă exact garanția, politica de returnare precum și serviciile post-garanție oferite. 
  • Verifică materialele din care sunt fabricate bateriile pe care dorești să le achiziționezi. Este un pas foarte important, deoarece un material de calitate va oferi o mai bună rezistență în timp, pe când un material slab va crea numai și numai probleme. Un material de calitate este alama sanitară, care ar fi de preferat să existe în procent de peste 60% în compoziția bateriei. Totodată, procentul de zinc folosit pentru producerea bateriilor este important, deoarece un procent foarte mare de zinc, precum cel de peste 60% poate să dăuneze sănătății, deoarece modifică proprietățile apei. 

După ce ai respectat toate sfaturile de mai sus, poți parcurge următorul pas, respectiv achiziționarea unor baterii de calitate, utilizând toate informațiile anterioare. Când faci o astfel de achiziție, nu uita de faptul că unii producători oferă o gamă de produse care includ toate bateriile și accesoriile necesare pentru montare, iar alți producători le vând separat. Dacă ai nevoie doar să schimbi o baterie veche, este mai rentabil să o achiziționezi separat. Dacă te muți la casă nouă ori faci renovări în toată locuința, poți opta pentru o gamă completă. 

Alege calitatea și alege informat! 

Sursa foto: Shutterstock.com 

Distribuie in retelele sociale: