33.ooo de EURO pentru Afacerea ta în Iași

Ești din Iași și vrei să aplici pentru înființarea unui start up? Verifică condițiile de eligiblitate și înscrie-te!

  • Pot participa persoane fizice care intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban în scopul creării de noi locuri de muncă.
  • Vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani. Nu pot face parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 și 24 de ani.
  • Statut pe piața muncii: șomeri, persoane inactive (de ex. studenți, persoane casnice), persoane care au un loc de muncă și persoane care desfășoară o activitate independentă (persoane fizice autorizate, titulari ai întreprinderilor individuale și membrii întreprinderilor familiale).

Proiectul  Startup Yourself vă poate ajuta mult și în zona de business development, în condițiile în care în portofoliul de clienți sau în network-ul partenerilor din consorțiu puteți găsi viitori clienți pentru afacerea voastră. Cu cât acești clienți sunt mai mari sau mai relevanți pentru domeniul vostru de activitate, cu atât mai bune sunt șansele voastre de reușită și de creștere rapidă.

Fiecare afacere, indiferent că este la început sau nu, are nevoie de o paletă largă de servicii: management, marketing / vânzări, financiar, juridic, resurse umane, posibil și design, cercetare-dezvoltare, testare. O mare parte din acestea, sunt oferite de consultanții din proiectul Startup Yourself!

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: