5 atracții turistice de top din Bruges

Minunatul Bruges este visul oricărui turist. Acesta este orașul medieval cel mai perfect conservat din Belgia , iar arhitectura sa uluitoare și frumoasă atrage peste două milioane de vizitatori în fiecare an. Dacă ai puțin timp în călătoriile tale în Belgia , Bruges ar trebui să fie oprirea ta numărul unu. Cu bogăția sa de clădiri vechi interesante și canalele sale, Bruges încă păstrează un aer medieval distinct. Alege să călătorești cu Waltrans, firmă de transport persoane Belgia cu experiență, pentru o călătorie perfectă.

1. Clopotnița (Belfort van Brugge)

Partea de sud a Bruges’ Markt (piața principală) este dominată de Halle, cu clopotnița – cel mai distinctiv reper din Bruges – care se înalță deasupra acesteia. Halle a fost începută în 1248 și a fost mărită de două ori, mai întâi în secolul al XIV-lea și apoi din nou în secolul al XVI-lea, și a funcționat odată ca principala piață a orașului.

2. Markt

În inima orașului se află Markt; Piața principală plină de viață din Bruges, înconjurată pe toate părțile de clădiri frumoase dintr-o varietate de perioade diferite. Partea de est este dominată de clădirea neogotică Provinciaal Hof , care datează din 1887 și este sediul guvernului provincial West-Vlaanderen. Pe partea de vest, ocupând colțul din stânga, se află atrăgătoarea cărămidă Huis Bouchoute din secolul al XV-lea .

3. Primăria

În partea de sud-est a Burgului se află Primăria din Bruges (Stadhuis), una dintre cele mai vechi din Belgia, fiind construită între 1376 și 1420. Fațada delicatei clădiri gotice afișează accentul puternic vertical caracteristic stilului, cu ascensiune. pilaștri, dintre care trei se termină în turnulețe octogonale, despărțiți de ferestre înalte arcuite gotice.

4. Muzeul Groeninge

Mergeți la Canalul Dijver pentru a vizita Muzeul Groeninge (Stedelijk Museum voor Schone Kunst), care deține cea mai bună colecție de artă din Bruges. Pe lângă dotarea sa excelentă de picturi vechi flamande, muzeul încorporează și o galerie de artă modernă și o colecție superbă de vederi ale vechiului Bruges. Cu toate acestea, primele cinci săli ale muzeului sunt cele mai probabil să vă atragă atenția, deoarece conțin picturi destul de excepționale ale unor vechi maeștri flamanzi.

5. Conacele Dijver

În stânga, la capătul îndepărtat al Canalului Dijver, se află un ansamblu atractiv de clădiri din secolul al XV-lea care cuprinde ceea ce a fost cândva conacul Heren van Gruuthuse . Aici, în 1471, s-a adăpostit regele englez Eduard al IV-lea fugar. „Herenii” originari erau negustori cu monopol asupra comerțului cu ierburi uscate (gruut).

O parte a conacului găzduiește acum excepționalul Gruuthusemuseum, care deține o colecție superbă de antichități și artă aplicată, care ocupă 22 de camere. Deosebit de atrăgătoare sunt dantelăria, sculpturile, tapiseriile și armele, de asemenea, vechea bucătărie flamandă, restaurată încântător și complet autentică, și dispensarul.

Acestea sunt doar câteva atracții turistice pe care le poți vizita în Bruges. Poți  rezerva un bilet pentru transport persoane România- Belgia, pentru a începe aventura.

Recomandarea noastră este să alegi Waltrans, firmă serioasă cu experiență, care oferta o gamă largă de servicii printre care: coletărie Belgia România, transport din România spre Germania, transport persoane Belgia.

Peste 11 ani de experiență în transport internațional de persoane, peste 30 de mășini,20000 de colete livrate, 50000 de clienți mulțumiți. În plus, Waltrans oferă  vouchere de călătorie, reduceri pentru grupurile de persoane, studenți și pensionari. În prețul biletului este inclus și un bagaj de 50 de kg.

Distribuie in retelele sociale: