ABN System International preia distribuția B2B în România a gigantului EPOS – Sennheiser

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de echipamente electronice şi accesorii telecom, ABN Systems International, ce deţine brandul Tellur, a devenit distribuitor autorizat în România al faimoasei mărci Enterprise EPOS – Sennheiser pentru produse destinate mediului B2B (Office, Contact și Call Center), într-un moment în care cererea pe acest segment a crescut cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Fondată în 2002, ABN System International este deja distribuitor autorizat pentru produsele brand-ului american Poly (former Plantronics), dar și ale altor peste 170 de branduri printre care Logitech, Jabra, Panasonic, Tenda, etc.

“Adăugarea EPOS Sennheiser în portofoliul nostru reprezintă un mare plus pentru noi deoarece acum putem acorda partenerilor și clienților noștri posibilitatea de a alege echipamente profesionale de comunicare de la oricare dintre cei mai mari producători din lume. Poly, Jabra, Sennheiser și Logitech sunt branduri care aduc un plus valoare pe piațadin România. De asemenea, lucrăm în acest moment și la lansarea unor căști destinate mediului B2B sub brandul nostru, Tellur”, a spus Bogdan Nedelea, GM al ABN Systems International, care a precizat că vânzările căștilor profesionale în 2020 au crescut cu aproximativ 40% față de anul anterior.

„Pandemia Covid19 a configurat o altă perspectivă în abordarea activităților profesionale. Munca de acasă, conferințele online, întâlnirile sau ședintele în mediul virtual au devenit pentru multe categorii profesionale componente importante de funcționare în companiile private sau instituțiile de stat. Produsele EPOS – Sennheiser, ce vor fi distribuite in Romania prin ABN Systems International, vor reuși să satisfacă nevoia de confort pentru clientii nostri, dar, mai ales, vor eficientiza activitatea acestora avand in vedere standardulridicat al calitatii produselor. Necesitatea adaptării la noile condiții de viață, impuse atât de evoluția tehnologică cât și de situația sanitară din ultimul an, este evidenta in contextulschimbarii conduitei profesionale a angajatilor si a angajatorilor”, a adăugat Bogdan Nedelea.

Sennheiser este unul dintre cei mai mari producători din lume de echipamente audio, dispozitive high-end pentru consumatorii finali şi pentru piaţa audio profesională, inclusiv microfoane wireless.

Sennheiser EPOS combină o strategie puternică de marketing punând accent asupra calitatii produselor și, în același timp, asupra soluțiilor pentru companii pentru o multitudine de noi solutii si oportunități.  EPOS este o companie audio care dezvoltă și vinde dispozitive pentru profesioniști în afaceri. Bazat petehnologii avansate, EPOS are experiență în livrarea de soluții audio care se remarcă prin design, tehnologie și performanță ca parametri esențiali.Fondată în 2002, compania autohtonă ABN Systems International este o afacere antreprenorială din domeniul distribuţiei de accesorii si echipamente telecom, cu o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro.

Din 2015, ABN Systems International a lansat și brandul propriu Tellur, care produce echipamente electronice şi accesorii telecom. În prezent, Tellur este distribuit și în țări precum Germania, Franța, Italia, MareaBritanie, Spania, Cehia, Polonia, Grecia, Cipru, Israel, Moldova, Bulgaria, Macedonia, Albania, Croația, Kosovo, Ungaria, Letonia, Lituania, Estonia și Africa de Sud.

Distribuie in retelele sociale: