Adina Alberts a fost Iepurașul de Paște pentru 38 de copii nevoiași

Medicul estetician Adina Alberts a rămas impresionată de poveștile copiilor de la un centru de plasament din sectorul1, încât s-a gândit să le facă o bucurie. După ce le-a citit scrisorile cu ce-și doresc de iepuraș, Adina s-a pus pe cumpăraturi. Dulciuri, rachete de tenis, pantofi cu toc, adidași cu luminițe, mingi de fotbal, jocuri logice, jucării din pluș, hăinuțe, dar și alte produse au fost primite cu brațele deschise de copiii cu vârste cuprinse între 4 și 17 ani din centrul de plasament de pe Bulevardul Kiselev.

Adina Alberts “Sunt foarte fericită că am putut să aduc bucurie pe chipul micuțiilor aflați în centrul de plasament. Întotdeauna m-am implicat în astfel de acțiuni și eu  voi fi mamă în curând și cred că orice suflețel trebuie să aiba parte de căldura sufletească și să se bucure așa cum ne bucuram și noi când eram mici și primeam cadouri. Dulciurile si fructele erau preferatele noastre, nu erau ca acum jucării de ultimă generație, aveam de la tatăl meu pe post de jucărie, o trusă medicală cu de toate, păpușile erau pacienții mei” mărturisește soția omului de afaceri Viorel Cataramă.

Adina este gravidă în luna a V-a și povestește că sarcina decurge bine “ M-am simțit rău la început, aveam grețuri, oboseam, acum mi-am revenit, corpul îmi spune cu ce să mă alimentez, nu mai mănânc carne, am să merg la muncă până când o să-mi zică doctorul” povestește femeia.

La plecare vedeta a primit din partea copiilor un program muzical și o icoană pictată pe sticlă de un tânăr talentat, pe care Adina promis că-l va susține pe viitor.AAjpg

Distribuie in retelele sociale: