ADMITERE LA FACULTATEA DE FARMACIE A UNIVERSITĂȚII TITU MAIORESCU – SEPTEMBRIE 2018

FACULTATEA DE FARMACIE a Universității Titu Maiorescu organizează CONCURS de Admitere în data de 26 septembrie 2018.

 

Perioada de înscrieri: 3 – 24 septembrie 2018.

 

Disciplina de concurs este CHIMIA ORGANICĂ.

 

Pentru mai multe detalii, accesează link-ul: http://www.utm.ro/facultatea-de-farmacie/admitere-2018/.

Pentru orice nelămurile, poți suna la 021.794.70.92, 021.330.10.83 sau poți adresa înrebările direct pe Messenger (pe pagina de Facebook a facultății: https://www.facebook.com/facultateadefarmacieutm/).

 

Programul de studii la Facultatea de Farmacie a Universității Titu Maiorescu este în totalitate conform cerințelor naționale, aprobate de A.R.A.C.I.S. și conform cerințelor Uniunii Europene.

Universitatea Titu Maiorescu este acreditată de A.R.A.C.I.S. cu calificativul GRAD DE ÎNCREDERE RIDICAT, cel mai înalt calificativ care poate fi acordat unei universități.

Universitatea Titu Maiorescu oferă respect pentru student, atmosferă plăcută, educație de calitate în condiții de studiu ultramoderne, unice în țara noastră, competențe specifice, competivitate, perspective reale de angajare și de dezvoltare a unei cariere de success.

 

Există numeroase posturi libere pentru farmaciști la ora actuală pe piața muncii > iată peste 200 de locuri de muncă pentru FARMACIȘTI disponibile în acest moment: https://www.bestjobs.eu/ro/locuri-de-munca/farmacist

 

 

Distribuie in retelele sociale: