Afla de AICI care sunt 6 dintre cele mai cautate joburi cu program flexibil!

Ti-ai dorit vreodata sa ai mai mult control asupra programului de lucru? Ce ai zice daca ti l-ai putea face singur/a? Conform sondajelor, majoritatea angajatilor isi doresc un orar flexibil, iar aceasta “preferinta” se situeaza pe locul doi, dupa telemunca full-time. 

Ce beneficii iti poate aduce un astfel de program? Poti sa-ti continui studiile, pentru ca ai timp sa mergi la cursuri. Nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ajungi la programarea la medic sau ca nu ai timp sa faci cumparaturi. Poti sa te vezi cu prietenii oricand sau sa le faci o vizita celor dragi din viata ta. 

Vestea buna este ca exista o multime de locuri de munca, care iti vor permite sa-ti alegi orele de lucru si sa te organizezi asa cum iti doresti. 

Iata 6 dintre cele mai cautate joburi cu program flexibil: 

  • Consultant personal sau de afaceri

Consultantii isi impartasesc cunostintele cu cei care au nevoie de experienta lor intr-un anumit domeniu, pentru a-i ajuta pe acestia sa-si imbunatateasca viata sau sa-si dezvolte afacerile. Adesea, fac sondaje, diverse studii si cercetari, pentru a identifica eventuale riscuri sau probleme, urmand sa ofere solutii sau chiar traininguri. 

Cei mai multi sunt antreprenori sau desfasoara proiecte pe perioade determinate, ceea ce le permite sa-si faca programul in functie de aceste aspecte.

  • Operator baze de date 

Cei care se ocupa de bazele de date ale unei organizatii joaca un rol foarte important, deoarece asigura procesarea eficienta a unor volume mari de informatii. Astfel de operatori introduc date intr-un sistem informatic sau intr-o arhiva electronica. 

Prin natura meseriei, ei sunt mai independenti si isi pot stabili singuri programul, avand posibilitatea sa lucreze atunci cand este convenabil. 

  • Redactor sau evaluator de continut

Redactorii si evaluatorii de continut sunt persoane extrem de atente la detalii. Primii creeaza continut, iar cei din urma corecteaza texte si le ofera feedback celor care scriu. De multe ori, astfel de joburi nu presupun un program fix, iar taskurile pot fi rezolvate de oriunde, atat timp cat angajatii au acces la computer si o conexiune la internet. 

  • Designer grafic

Un designer grafic poate crea logo-uri pentru companii, machete de reviste, reclame, rapoarte, brosuri, carti si multe altele. Fiind un job independent, are si un program extrem de flexibil. Daca esti interesat de un astfel de loc de munca, poti afla de aici mai multe despre atributiile pe care le implica.

  • Model de videochat 

Acesta este un job nonconformist, care devine din ce in ce mai popular. In principiu, videochatul presupune conversatii audio-video cu membrii unui studio, scopul fiind acela de a-i convinge pe acestia sa stea cat mai mult timp intr-un chat room si sa si plateasca pentru acest lucru. 

De cele mai multe ori, clientii sunt pe un alt fus orar, spre exemplu, la agentia de videochat Kendra Studio, cei mai multi sunt din Statele Unite, ceea ce inseamna ca trebuie asigurat un flux continuu de activitate, modelele avand posibilitatea de a-si alege intervalul petrecut online. 

  • Traducator

Traducatorii sunt persoane care vorbesc doua sau mai multe limbi straine. Munca lor presupune traducerea unui videoclip, a unui film sau doar a unui text, ceea ce le permite sa lucreze de acasa si sa se organizeze asa cum isi doresc. 

Asadar, daca iti doresti mai multa libertate la locul de munca in ceea ce priveste programul de lucru, incearca unul dintre joburile de mai sus.

Sursa foto: unsplash.com 

Distribuie in retelele sociale: