Alexandrion Group, alături de Pitești Winter Cup, unde a avut loc și concursul “Înscrie un gol în poarta lui Dragoș Nițu”

Alexandrion Group a fost alături de jucătorii de la ediția a II-a Pitești Winter Cup, unde a avut loc și concursul “Înscrie un gol în poarta lui Dragoș Nițu, MVP-ul Campionatului Mondial de Minifotbal din Emiratele Arabe Unite – primul portar din istoria Campionatelor Mondiale de Minifotbal desemnat cel mai bun jucător.”

Ediția a II-a Pitești Winter Cup a fost o adevărată provocare pentru cele 19 echipe de mini-fotbal, unde performanța, talentul, fair-play-ul și munca în echipă au desemnat câștigătorii: HNH Cluj, Nova Vita Târgu Mureș, Pro Fotbal Sibiu.

“Ne-am asigurat că efortul acestor echipe a fost răsplătit cu produse din portofoliul Alexandrion Group.

Am fost din nou alături de sportivi și pasionați de fotbal. Ȋn pauzele meciurilor, i-am provocat pe cei de pe margine să intre și ei în competiție și să înscrie un gol ȋn poarta lui Dragoș Nițu, MVP-ul Campionatului Mondial de Minifotbal din Emiratele Arabe Unite, primul portar din istoria Campionatelor Mondiale de Minifotbal desemnat cel mai bun jucător!

Rămânem dedicaţi misiunii noastre de a promova un stil de viață sănătos, activ și echilibrat. Ne revedem curând pe terenul de fotbal la următoarele competiții”, se precizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group!

Distribuie in retelele sociale: