Alexandrion Group: Avem atât de multe motive să fim mândri și să sărbătorim cele mai importante realizări ale anului 2023

Alexandrion Group: Avem atât de multe motive să fim mândri și să sărbătorim cele mai importante realizări ale anului 2023

Sfârșitul anului este întotdeauna o perioadă de reflecție, de bilanț și, bineînțeles, de sărbătoare.

“Și, cu siguranță, avem atât de multe motive să fim mândri și să sărbătorim cele mai importante realizări ale anului 2023.

Am reușit să demonstrăm din nou că totul devine posibil atunci când în spatele unor obiective ambițioase se află o echipă puternică, motivată de viziunea clară a liderului său, Dr. Nawaf Salameh.

– Pentru Alexandrion Group, anul 2023 a marcat continuarea cu succes a obiectivelor sale de expansiune globală prin atingerea unor noi teritorii îndepărtate, evenimentul de prezentare a portofoliului de produse din Japonia fiind un pas strategic extrem de important pentru evoluția Grupului. Acesta va fi urmat de deschiderea unei companii de distribuție și a unei distilerii.

– Am început anul finalizând un alt proiect complex – inaugurarea celei de-a doua distilerii a Grupului, situată chiar lângă prima distilerie, care mărește capacitatea de producție pentru Carpathian Single Malt.

– Pentru a coordona în mod eficient rețeaua largă și complexă a Grupului, am deschis sau suntem în curs de a deschide hub-uri de afaceri în SUA (care acoperă SUA, Canada și insulele și teritoriile din regiune), Brazilia (care deservește Brazilia și alte țări din America Latină), Dubai – Emiratele Arabe Unite (care acoperă India și țările din Africa și Orientul Mijlociu), Marea Britanie (care coordonează activitatea a 41 de țări din Europa), Republica Cehă și Germania.

– Gama Carpathian Single Malt a fost extinsă considerabil cu noi expresii, inclusiv cu primul whisky single malt românesc afumat din lume.

Multe dintre expresii au fost premiate în cadrul unor concursuri internaționale de prestigiu, cum ar fi The World Whisky Masters 2023 (Marea Britanie), International Spirits Challenge (Marea Britanie) şi Ultimate Spirits Challenge (SUA).

– Primul whisky single malt din România și din regiune și-a continuat călătoria globală cu o nouă destinație: Sofia, în timp ce cunoscătorii și pasionații de whisky din țara noastră au putut degusta multe dintre noile expresii în cadrul unor evenimente regionale organizate în cele mai importante orașe – Cluj, Timișoara, Craiova.

– Și în acest an am creat oportunități pentru ca publicul să încerce băuturile noastre spirtoase și vinurile la târguri și expoziții internaționale precum ProWein Sao Paolo (Brazilia), Whisky Live Paris (Franţa), Bar Convent Berlin (Germania) la evenimentele proprii și la cele mai importante evenimente de business și lifestyle organizate de partenerii noștri.

– Alături de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit la evenimente și de aprecierile directe ale publicului, există și numeroase premii și distincții obținute în cadrul unor concursuri internaționale de prestigiu, iar acest lucru demonstrează calitatea incontestabilă a produselor noastre și angajamentul nostru de a rămâne lider de piață.

– Magazinele concept Alexandrion Experience Romania și Grecia devin din ce în ce mai populare ca spații în care oamenii se pot bucura de un pahar de vin sau de băuturi spirtoase, se pot relaxa citind o carte, dar și lucra și răspunde la apeluri de afaceri. În curând se va deschide și magazinul din Brazilia.

Hotel Alexandrion Experience din Sinaia și-a deschis porțile pentru oaspeții români și internaționali și, de asemenea, se transformă rapid într-un centru pentru evenimente de business și culturale.

Toate aceste realizări extraordinare nu ar fi fost posibile fără angajamentul și munca asiduă a echipei noastre globale, fără sprijinul partenerilor noștri și fără entuziasmul clienților noștri, care ne oferă o motivație suplimentară pentru a ne strădui continuu să fim cei mai buni. Așadar, le mulțumim tuturor.

Să ne bucurăm împreună de această retrospectivă vizuală și să ne amintim cele mai bune momente din 2023.

Așteptăm cu încredere și entuziasm un nou început și să vă surprindem plăcut cu noi povești de succes în 2024!”, se precizează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.

Distribuie in retelele sociale: