ALEXANDRION GRUP, PARTENER OFICIAL AL SECȚIEI DE RUGBY A CSA STEAUA

După ce a devenit partener oficial al FR Rugby, Alexandrion Grup s-a îndreptat să sprijine grupările de succes din sportul oval românesc, parafând un contract cu secția de rugby a CSA Steaua București.

 „Am ales CSA Steaua pentru că Alexandrion Grup sprijină echipele care doresc să facă performanță, noi promovând valorile specifice disciplinei cu balonul oval, anume solidaritatea, integritatea și fair-play-ul. Vom continua maratonul susținerii mișcării sportive, așa cum îi place sa spună președintelui  si fondatorului Alexandrion Grup, domnul Nawaf Salameh. După fotbal, handbal, rugby, box, golf și ciclism vor urma și alte discipline sportive pe care Alexandrion Grup le va susține”, a declarat Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Grup.

CSA „Steaua București” a obținut recent o victorie importantă în economia clasamentului Superligii, dar și de prestigiu, pe terenul marii rivale Dinamo. Rugbyștii steliști s-au impus cu scorul de 27 – 21 (17 – 11), după un meci dificil, în care inteligența tactică a făcut diferența.

Despre Alexandrion Grup Romania

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Despre Fundaţia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia Alexandrion şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. In domeniul cultural Fundatia va organiza in acest an cea de a  treia editie a Premiilor Constantin Brancoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale romanesti prin onorarea celor mai remarcabili oameni de arta si cultura ai anului. Deasemenea, Fundatia va organiza anul acesta cea de a doua editie a Galei Premiilor Matei Brancoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea si sustinerea  tinerilor oameni de cultura si arta din Romania. In domeniul sportiv, Fundatia a fost si este in continuare implicata in mod consecvent, atat prin sustinerea unor prestigioase echipe de handbal si fotbal dar si alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul si mai nou box-ul , cat si prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua editie, prin care se doreste contribuirea  la sustinerea si recompensarea valorilor sportive din Romania.

Motto-ul Fundatiei este: „continuarea sustinerii miscarii sportive din Romania”

Distribuie in retelele sociale: