Alexandrion Grup sprijină taberele “Train Like a Pro” ale lui Victor Hănescu

Alexandrion Grup Romania și Fundația Alexandrion au semnat un parteneriat cu Asociatia Tenis Club “Victor Hanescu”, în care au oferit burse pentru jucătorii ce participă la taberele “Train Like a Pro”.

„Alexandrion Grup are acum în portofoliu și tenisul, o disciplină sportivă cu excelente rezultate pe plan internațional. Alexandrion Grup sprijină déjà campionii din fotbal, handball, rugby, polo, ciclism sau golf”, a declarat Răzvan Vasile, Director Comercial Alexandrion Grup România.

La acțiunea de la restaurantul 5 Elemente au participat atât personalități din lumea tenisului, printre care jucătoarea Alexandra Dulgheru sau arbitrul internațional Herve Madramany și din alte discipline sportive, cât și din lumea artistică și de afaceri.

Victor Hănescu a creat taberele “Train Like a Pro”, unde se pune accent în mod special pe latura mentală și emoțională a micilor tenismeni. “Train Like a Pro” este susținut de un staff de antrenament de elită alcătuit din experții în mental coaching Dave de Haan și Cristina de Rolo, alături un grup de specialiști români, printre care și actori.

„Mulțumim Alexandrion Grup pentru sprijinul acordat. Vom căuta esența de campion în jucătorii pe care îi vom lansa către marea performanță”, a declarat Victor Hănescu.

În acest context,  compania se alătură proiectului “Train like a Pro“ si susţine viitorii campioni ai sportului alb. Astfel, anul viitor mai multi copii vor beneficia de burse oferite brandul Alexandrion.

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația va organiza în acest an cea de a treia editie a Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românești prin onorarea celor mai remarcabili oameni de artă și cultură ai anului. Deasemenea, Fundația va organiza anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația Alexandrion a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației Alexandrion este: „continuarea susținerii mișcării sportive din România”

ha2

Distribuie in retelele sociale: