Alexandrion Grup susține Cupa Rig la crap

Alexandrion Grup susține cea de a XX-a ediție a Cupei Rig la crap, competiție care se desfășoară în perioada 17-21 august, la lacul Corbu din Constanța.

“Pescuitul, pe lângă că este o disciplină sportivă importantă, are și rol de relaxare sau de petrecere a timpului liber pentru români. De aceea Alexandrion Grup, pe lângă sprijinirea sporturilor importante, a ales să fie alături de această disciplină, care e practicată de numeroși români. Ca să îi ajute să depene mai plăcut poveștile pescărești și să aibă cât mai des firul întins. Apoi, nu trebuie omis faptul că se discută ca pescuitul să devină sport olimpic“, a declarat Valentin Popescu, directorul de marketing sportiv al Alexandrion Grup.

Lacul Corbu a găzduit o sumedenie de competiții de pescuit recreativ și sportiv. Însă, cea mai importantă a fost cea din 20012, când a găzduit Campionatul Mondial la Crap, desfășurat pentru prima dată în România. Atunci, echipa României a reușit să învingă nume mari ale pescuitului mondial, deveninnd, în premieră, campioană mondială atât pe națiuni, cât și la individual.

 Despre Alexandrion Grup Romania

 Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

 Despre Fundaţia Alexandrion:

 Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia Alexandrion şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. In domeniul cultural Fundatia va organiza in acest an cea de a  treia editie a Premiilor Constantin Brancoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale romanesti prin onorarea celor mai remarcabili oameni de arta si cultura ai anului. Deasemenea, Fundatia va organiza anul acesta cea de a doua editie a Galei Premiilor Matei Brancoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea si sustinerea  tinerilor oameni de cultura si arta din Romania. In domeniul sportiv, Fundatia a fost si este in continuare implicata in mod consecvent, atat prin sustinerea unor prestigioase echipe de handbal si fotbal dar si alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul si mai nou box-ul , cat si prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua editie, prin care se doreste contribuirea  la sustinerea si recompensarea valorilor sportive din Romania.

 Motto-ul Fundatiei este: „continuarea sustinerii miscarii sportive din Romania”

p1p11p10p3p6p8p9p19

Distribuie in retelele sociale: