ALEXANDRION GRUP SUSȚINE TURUL CICLIST AL SIBIULUI

Turul Ciclist al Sibiului 2016 are categoria superioară UCI 2.1 și se desfășoară în perioada 6 – 10 iulie. În primul rând au revenit la Sibiu galonatele echipe procontinentale Androni Giocattoli Sidermec, Southeast Pro Cycling și Vini Fantini Nippo, care va lupta și în acest an pentru a-l plasa într-o poziție de top pe favoritul publicului, românul Eduard Grosu. Acestor squadre li se alătură echipele continentale D’amico Bottecchia, GM Europa Ovini și Unieuro Wlier Trevigiani, care acum și-a întărit componența cu câștigătorul Turului din 2015, Mauro Finetto.

“Turul Sibiului își contină creșterea în calitate, confirmată an de an de rapoartele pozitive ale UCI, ceea ce s-a tradus într-o atractivitate sporită pentru echipe prestigioase. Așa că nu avea cum să lipsească la o astfel de acțiune și compania Alexandrion Grup. După ce am pus tricourile de handbal, fotbal și rugby pe noi, am luat crosele de golf și mânușile de box, acum urcăm și pe bicicletă. Iar maratonul Alexandrion Grup de sprijinire a sportului continuă”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup.

Au venit și în acest an la Sibiu echipele veterane ale Turului, continentalele Tușnad Cycling Team (RO), Team Differdange Losch (LU), Ringeriks Kraft (NO), Parkhotel Valkenburg (NL), Stradalli Bike Aid (GE) și Christina Jewelry (GE). Nici Dukla Banska Bystrica (SK) nu este nouă în competiția de la Sibiu. Noutățile de acest an sunt procontinentala Colo Quick Cult, Team Soigneur (DK) Echipa Națională a Bulgariei și o prezență inedită: continentala Cycling Academy Team din Israel. Însă cea mai interesantă noutate a fost opțiunea organizatorilor Turului de a acorda un wild-card Naționalei României U23, în ideea de a acorda tinerilor cicliști români șansa de participare într-o competiție internațională de valoare, de a-și compara forțele și pregătirea cu numele mari ale acestui sport. Atrase de premiile și mai ales de punctele UCI puse în joc la Sibiu, echipele aduc la Tur și în acest an numele mari. Androni Giocattoli vine cu Franco Pelizotti, Francesco Gavazzi, Alessio Taliani și cu românul Serghei Țvetcov; Southeast îi aruncă în luptă pe Matteor Busato și pe Samuele Conti; Vini Fantini Nippo vine cu Eduard Grosu și cu Damiano Cunego. CCC Sprandi Polkovice este unica echipă care are în componență doi câștigători ai Turului –Davide Rebellin (în 2013) și recenta achiziție Victor De La Parte (în 2012). Echipa de la Sibiu va fi condusă de Davide Rebellin. Christina Jewelry îl aduce în competiția transilvană pe Stefan Schumacher în vreme ce Unieuro Wilier Trevigiani vine cu Giovanni Carboni, Alessandro Malaguti și Mauro Finetto, câștigătorul Turului de anul trecut. Dukla Banska vine și ea cu Martin Haring și Maros Kovac.Ac

Distribuie in retelele sociale: