Alexandrion Grup va deveni partener al FC Universitatea Cluj

Alexandrion Grup va deveni partener oficial cu FC Universitatea Cluj, o formație de tradiție a fotbalului românesc. Semnarea primului parteneriat oficial dintre FC Universitatea Cluj şi Alexandrion Grup România va avea loc miercuri, 14 decembrie, la ora 18.30, în sala Atena a hotelului Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca.

„Bilanțul ne arată că 2016 a fost un de excepție pentru susținerea sportului românesc, care a fost sprijinit de către Alexandrion Grup. Așa cum am promis, Alexandrion Grup este prezent pe cele mai importante arene de sport din țară, precum fotbalul, handbalul, tenisul, rugbyul, ori la box, polo, ciclism, pescuit sportiv sau golf. Am lansat programe inteligente pentru susținerea sportului, aceasta fiind una dintre cele mai importante direcții de implicare socială ale Alexandrion Grup și Fundației Alexandrion. Iar acum a urmat FC Universitatea Cluj, despre care e suficient să amintim doar unul din motto-urile lor – Onoare și Respect”, a declarat Valentin Popescu, director de marketing sportiv Alexandrion Grup.

a2

Va fi o seară a momentelor speciale şi a premierelor, petrecută alături Victor Savi-Nims, Head of Legal Department-Alexandrion Grup România, Valentin Popescu, Director Marketing Sportiv, Alexandrion Grup, Radu Constantea, președinte Universitatea Cluj, Cosmin Irimieș, vicepreședinte Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, manager sportiv Universitatea Cluj și Octavian Abrudan, jucator Universitatea Cluj.

FC Universitatea Cluj se alătură astfel grupărilor de fotbal sprijinite de Alexandrion Grup în fotbal de-a lungul timpului, precum Dinamo București, Petrolul Ploiești, ASU Politehnica Timișoara, Unirea Urziceni, Steaua București, Concordia Chiajna, CSM Iași, CS Universitatea Craiova.

Despre Alexandrion Grup:

Distileriile Alexandrion şi Distileriile SABER 1789, care, împreună, înglobează o istorie de peste 200 de ani în industria locală a băuturilor spirtoase, au creat unele dintre cele mai puternice brand-uri din România, recunoscute atât pe plan intern, cât şi internaţional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse proprii cuprinde toate categoriile de băuturi spirtoase cerute pe piață, inclusiv băuturi tradiţionale româneşti. Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt Alexandrion 5* şi 7*, faimosul vinars Brâncoveanu XO,VSOP si VS, Lichiorurile Saber Premium Afinata, Vişinata, Caisata, Fructe de Pădure, Coacăze Negre, Cava D’Oro, Vodka Kreskova dar şi alte produse care au asigurat companiei poziția de lider pe piața băuturilor spirtoase şi tradiţionale din România. Brandurile aflate sub umbrela Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon şi Alexander Gin) au intrat în portofoliul companiei, prin achiziţie, la începutul anilor 2000.

Despre Fundatia Alexandrion:

Înfiinţată în anul 2003, Fundaţia şi-a pus amprenta în susţinerea constantă a artei, culturii şi sportului românesc. În domeniul cultural Fundația a organizat în acest an cea de a treia editie a Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment menit cinstirii valorilor culturale românești prin onorarea celor mai remarcabili oameni de artă și cultură ai anului. Deasemenea, Fundația a organizat anul acesta cea de a doua ediție a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu, eveniment ce are drept principal scop premierea și susținerea tinerilor oameni de cultură și artă din România. În domeniul sportiv, Fundația Alexandrion a fost și este în continuare implicată în mod consecvent, atât prin susținerea unor prestigioase echipe de handbal și fotbal, dar și alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul și mai nou box-ul, cât și prin organizarea Galei Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a doua ediție, prin care se dorește contribuirea la susținerea și recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundației Alexandrion este: „continuarea maratonului susținerii mișcării sportive din România”

Distribuie in retelele sociale: