Alina Dumitru va participa la cea de a V-a ediţie a Press Cup Dr. Oetker

Ilie Năstase, fostul internațional Iosif Rotariu împreună cu Kassandra, actorul Victor Yila, Ilie Bărbulescu sau campioana mondială şi olimpică la scrimă Ana Maria Popescu sunt doar câțiva din invitații de marcă care au participat la edițiile precedente ale Press Cup Dr. Oetker.

Iar la cea de-a cincea ediție a Press Cup Dr. Oetker, care se va desfășura în acest week-end la Tenis Club din Curtea de Argeș, cei aproximativ 40 de jurnaliști vor avea parte de numeroase surprize. Printre care plimbare cu vaporașul pe lacul Vidraru sau Players Party la Păstrăvăria Brătioara (www.pastravariabratioara.ro).

De asemenea, sâmbătă, 2 iunie, va avea loc o partidă demonstrativă în care va evolua campioana mondială și olimpică la judo Alina Dumitru, care cu această ocazie va schimba tatami-ul cu terenul de tenis. Mai ales că până să performeze în judo, Alina a practicat tenisul.

”Press Cup Dr.Oetker, care deja a devenit o tradiție, dă tonul competițiilor internaționale de mare anvergură găzduite și în această vară la Tenis Club din Curtea de Argeș. Anul acesta organizăm aici două turnee Futures, cu premii de câte 15.000 de euro, Inedit Open Tour, Senioare ITF şi Vitality Open Tour, Seniori, Arges Cup, U16 Tennis Europe şi  Trofeul ‘Victor Hanescu. Dr. Oetker este singurul partener în toate competiţiile importante, începând cu Fed Cup, la Cupa Davis, la turneul WTA, la această competiţie destinată copiilor şi mai organizează şi numeroase turnee Futures şi acest lucru se reflectă în rezultatele excepţionale internaţionale ale românilor”, a declarat Directorul General Dr.Oetker Romania, Ioan Cozma.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/presscup/, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției. Organizatorul Dr. Oetker Press Cup este Tenis Club Curtea de Argeș. Partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker România. Sponsorii editiei 2018 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeș și Consiliul Județean Argeș. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Distribuie in retelele sociale: