Analiza unui meci înainte de a paria pe el

Analiza unui meci este un factor esențial în asigurarea unui câștig constant pe termen lung la pariuri. Îți poți gestiona banii perfect, poți avea o strategie foarte bună, poți fi atent la greșelile comune, dar lipsa unei analize corecte a meciurilor pe care pariezi îți poate strica așteptările și te trezești că după o anumită perioadă de pariat, o să ai mai multe bilete pierzătoare decât câștigătoare. Scopul tău este să obții un profit lună de lună.

Cei mai importanți factori

Îți voi explica cei mai importanți factori care trebuie luați în considerare și cum analizăm un meci de fotbal, atunci când vrei să pariezi pe câștigătorul meciului. În primul rând trebuie să fii atent la echipele care se întâlnesc și să îți face o idee, despre care dintre ele este mai bună.

Uită-te la poziția din clasament a fiecărei echipe pentru a vedea cum s-au descurcat în sezonul curent. Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare, este cât de bine joacă fiecare echipă acasă sau în deplasare. Unele echipe sunt mai bune când joacă pe teren propriu, altele sunt mai bune când sunt în postura de vizitator.

Verifică dacă echipele jucătoare au mai avut în trecutul apropiat un contact direct și vezi cum s-au descurcat. În cazul în care nu au făcut schimbări majore în fiecare echipă, te poate ajuta mult acest aspect. Trebuie să vezi care din cele două echipe este “pe val”.

Fiecare echipă are momente în care este în formă foarte bună și atinge un vârf și momente în care nu prea se regăsește. Încearcă să îți dai seama în ce formă se află fiecare echipă în ultima perioadă. Un lucru important este importanța meciului pentru fiecare echipă. Gândeşte-te dacă echipa pe care pariezi este motivată să câștige acel meci sau dacă va juca la capacitate de 60-70% din potenţial.

Caracteristici – tactici jucători

După ce ai analizat acești factori ar trebui să arunci un ochi pe aspectele tactice care țin de jucători. Analizează punctele slabe și punctele forte ale echipelor. Poate una dintre echipe are fundași care se mișcă lent, iar cealaltă are mijlocași ofensivi care se mișcă foarte rapid.

Vezi dacă există jucători accidentați și dacă aceștia joacă un rol important în echipă. De asemenea, rezervele pot face diferențe mari în meciuri. Există jucători care se descurcă mai bine pe banca de rezervă și care atunci când intră pe teren obțin un avantaj important pentru echipă.

Nu în ultimul rând fii atent la condițiile de joc. Aici mă refer la terenul pe care se joacă, cum joacă fiecare echipă pe teren nămolos, condiții meteo, experiența echipelor în anumite condiții meteo.

Arbitrul este și el important. Dacă este un arbitru care dă greu fault și lasă jocul liber, atunci echipa cu forță fizică mai mare, cu siguranță va fi în avantaj. Dacă vei analiza toate aceste aspecte, cu siguranță vei avea șanse mult mai mari de câștig.

Distribuie in retelele sociale: