Antrenament deschis publicului, sesiune de autografe și multe surprize pentru spectatori la Fed Cup

 

Meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas dintre România și Germania se va juca la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pe 16 și 17 aprilie 2016. Până la meciurile oficiale, spectatorii vor avea parte, ca de obicei, de numeroase surpize. Astfel, prin intermediul companiei Dr. Oetker, antrenamentul de miercuri, de la ora 11, este deschis publicului, iar fetele vor oferi o sesiune de autografe celor prezenți. De asemenea va avea loc o degustare de Pizza Guseppe, iar spectatorii vor avea parte de numeroase surprize din partea sponsorului competiției Dr. Oetker.

Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru sunt jucătoarele nominalizate de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, pentru meciul de la Cluj, cu Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup by BNP PARIBAS.

România și Germania s-au mai întâlnit o singură dată, în 1974, la Napoli, iar RFG se impunea cu 3-0 în faza sferturilor de finală ale Grupei Mondiale: Helga Masthoff – Virginia Ruzici 6-3, 6-2, Helga Hosl – Mariana Simionescu 6-3, 6-3, Katja Ebbinghaus/Helga Masthoff – Judith Gohn/Virginia Ruzici 6-3, 1-6, 6-3.

Distribuie in retelele sociale: