A apărut o nouă platformă în domeniul gastronomic: observatorculinar.ro

A apărut o nouă platformă în domeniul gastronomic: observatorculinar.ro care conține știri, interviuri, rețete, unități de alimentație publică, sfaturi pentru sănătate și multe altele!

Cine suntem noi? O echipă de oameni pasionați de gastronomie și excelență culinară. Am transformat pasiunea în această platformă special pentru dumneavoastră.

Pasiune în ceea ce facem

Pasiunea se afla la baza a tot ceea ce întreprindem. Ştim care sunt cerinţele pieţei şi încercăm, prin tot ceea ce facem, să le răspundem cât mai bine, bucurându-ne, de fiecare realizare în parte. Ştim că reuşita unei companii depinde de personalul acesteia. De aceea, ne mândrim cu oamenii care ne sunt angajaţi, cu pasiunea şi profesionalismul pe care le pun în slujba realizării obiectivelor realizării lucrărilor dumneavoastră.

Cu ce ne ocupăm?

Observator Culinar a ajuns astăzi la un serviciu complet, deosebit, pus în slujba românilor. Pe lângă jurnalismul de calitate cu care v-a obișnuit în ultimii ani, Observator Culinar vă oferă azi numeroase motive să ai încredere, printre care:

  • Observator Culinar este serviciul online care nu te minte şi îţi prezintă evenimentele aşa cum sunt, fără cosmetizare duplicitară pe care o susţine majoritatea produselor media.
  • Observator Culinar face jurnalism cu gândul la oameni şi îţi prezintă articole şi informaţii de care ai nevoie, nu ne risipim energia făcând lucruri inutile, de umplutură. Ştim ceea ce este relevant pentru tine.
  • Observator Culinar reprezintă viitorul în materie de jurnalism şi tu ai şansa de a fi alături de profesioniştii care au creat acest nou sistem.
  • Observator Culinar face parte dintr-un grup, Clubul Media Business, alcătuit din jurnalişti cheie de la cele mai importante instituţii media, în care ai toată încrederea.

Ce cuprinde site-ul nostru!

Ştiri – unde avem cele mai noi informaţii din domeniul gastronomic;

Sănătate – unde îţi oferim informaţii avizate şi sfaturi despre cum să mănânci sănătos şi ai grijă de sănătatea ta

Reţeta zilei – reţete special pregătite pentru tine, sursa să ta de inspiraţie în bucătărie

Secţiunea Observator Culinar – Evaluările noastre: restaurante, bistrouri, terase, cafenele. Restaurantele sunt evaluate după mai multe criterii, iar în urma evaluării noi oferim şi recomandăm localul în funcţie de specificul şi cel mai apreciat aspect al său.

Interviuri şi experienţe culinare – Vă prezentăm poveştile unor oameni frumoşi care iubesc bucătăria şi poveştile lor de viaţă, cum au început şi care a fost parcursul lor profesional.

Te aşteptam pe site-ul nostru observatorculinar.ro şi pe pagina noastră de Facebook să descoperim împreună şi să ne bucurăm de lumea minunată a gastronomiei.

Distribuie in retelele sociale: