Ape Rider by Pegas a câștigat premiul pentru cea mai bună aplicație mobilă a anului

La doar 5 luni de la lansarea proiectului, ApeRider a câștigat, vineri, la Webstock2018, premiul pentru cea mai bună aplicație mobilă a anului.

Drumul pe care un serviciu de smart bike sharing îl are de parcurs până la maturitate, depinde de mai mulți factori, fiind destul de costisitor că timp, iar pentru că acest lucru să se dezvolte pe piața din România, provocarea este foarte mare.

Este un proiect foarte curajos, riscul la care ne supunem zilnic este imens, din cauza ratei mari de infracționalitate.

La foarte puțîn timp de la lansare, dintr-un proiect destinat susținerii relaxării, mișcării și combaterii poluării, s-a transformat într-un proiect cu valențe sociale, care-și face un țel din combaterea infracționalității, cu o rată de succes destul de mare. Acest lucru este posibil și datorită cooperării foarte bune cu autoritățile și a sprijinului comunității, care raportează neregulile observate în mod constant.

Motivația lansării acestui proiect a plecat în primul rând din dorința de a demonstra că societatea românească a evoluat și este pregătită să respecte un bun comun, având simțul civic necesar pentru a susține o asemenea inițiativă.

Sistemul de smart bike sharing are la baza ideea că o soluție inteligentă de deplasare prespune costuri minime, liberate de mișcare și susține un stil de viață sănătos.

Deși obiectul principal de activitate al companiei Atelierele Pegas este vânzarea de biciclete, proiectul ApeRider, care încurajează închirierea bicicletelor vine în completarea acestuia, deoarece obiectivul real al afacerii este încurajarea tuturor persoanelor pasionate de mersul pe bicicletă, de a-și satisface nevoia de mișcare și a avea la dispoziție, cât mai accesibil, un mijloc alternativ de transport, cu costuri minime.

ApeRider își propună să devină mai mult decât o aplicație, prin introducerea mai multor      funcționalități legate de transportul alternativ și miloacele de transport în comun.

În urmă cu puțin timp, ApeRider a transferat managementul aplicației în România, prin   parteneriatul cu  Tremend Software Consulting.

Distribuie in retelele sociale: