AQ8 System – Combinația perfectă dintre EMS și antrenamente convenționale

Magic Speed Ideal S.R.L, unic distribuitor în România al sistemelor profesionale de electrostimulare musculară  AQ8, vine în întâmpinarea antreprenorilor, a instructorilor personali (fitness, aerobic, kangoo jumps, zumba, etc.) cât și al antrenorilor din cluburile sportive de performanță (atletism, fotbal, baschet, ciclism, gimnastică, box, culturism, etc.) cu un sistem revoluționar.

Sistemul profesional AQ8 este unicul echipament de electrostimulare musculară controlat prin radio frecvență (semnalul este emis și recepționat pe o distanță de 2000 metri) și permite antrenorului să lucreze simultan cu opt elevi atât în săli de antrenament cât și în aer liber.

Sistemul a fost testat și este omologat în uniunea europeană din data de 16 decembrie 2016.

Costumul AQ8 este confecționat din neopren de înaltă calitate, NU reține apă, bacterii sau mirosuri, este ușor și foarte rezistent.

De ce electrostimulare musculară (EMS) ?

EMS este un antrenament cuprinzător, care folosește impulsuri de curent electric. Combinat cu antrenamentele convenționale acesta accelerează dezvoltarea fizică, activează mușchii în profunzime și îi conturează rapid. Astfel, se obțin rezultate vizibile și sustenabile într-un timp record. În viața de zi cu zi, sistemul nervos central trimite constant impulsuri electrice pentru a controla activitatea musculară. EMS folosește acest principiu natural pentru a ajunge la straturile musculare profunde, care sunt greu de activat doar prin antrenamente convenționale.  Dacă prin antrenamentul clasic se reuşeşte convertirea fibrelor intermediare în fibre lente sau rapide, electrostimularea este singura capabilă să obţină şi transformarea fibrelor lente direct în fibre rapide.  Aceasta explică de ce în unele studii forţa musculară obţinută prin stimulare EMS a fost mai mare.

Scopul nostru este să fim un partener de încredere pentru dumneavoastră să vă oferim consultanță ante și post-vânzare. Împreună vom identifica exact nevoile, oportunitățile și posibilitățile dumneavoastră de a vă dezvolta afacerea sau obiectivele propuse și vom construi oferte și planuri speciale.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site – www.aq8system.ro

De asemenea puteti invata cum se foloseste acest sistem urmand un program educational, click aici pentru detalii: https://asociatiasucces.ro/curs-de-perfectionare-electrostimulare-ems/

Distribuie in retelele sociale: