Au câștigat 120.000 de euro la aparate într-un timp record

Totul s-a întâmplat în mai puțin de 20 de ore în agențiile Stanleybet, unde doi români au câștigat la aparatele de joc Mega Jackpot frumoasa sumă de 120.000 de euro. Această sumă reprezintă cumulul a 2 premii oferite de sistemul Mega Jackpot, sistem la care sunt interconectate 220 de aparate de joc din peste 200 de agenții Stanleybet din România.

Primul premiu Mega Jackpot în valoare de 334.982,26 lei (75.000 euro) a fost câștigat în seara zilei de Vineri, 10 Iulie 2015, în agenția Stanleybet din Otopeni, Str. Lacul Ursului. Venit în agenție împreună cu prietenii să-și plaseze un pariu pe meciurile din weekend, fericitul jucător a avut inspirația să-și încerce norocul la aparatul Mega Jackpot din locație.

A jucat pe miza de 125 de credite, și, după ce a primit simbolurile KING-KONG-CASH, respectiv 10 jocuri gratuite în speciala MEGA JACKPOT, la al treilea joc, a primit cele mai căutate 5 gorile din România. Așa arată, pe scurt, rezumatul modului în care câștigătorul, în vârstă de 35 de ani, s-a îmbogățit peste noapte.

 

Al doilea premiu Mega Jackpot a fost câștigat în capitală, la mai puțin de 20 de ore de la câștigarea premiului din Otopeni. De data aceasta, câștigătorul, client nou al agenției Stanleybet din București, Str. Christian Tell, Nr. 1-3, a câștigat 202.301,51 lei (45.000 euro) jucând tot pe o miză de 125 de credite. Norocosul jucător a primit simbolurile KING-KONG-CASH, care l-au introdus astfel în speciala în care a primit 7 jocuri gratuite. În speciala, la fel ca în cazul câștigului anterior, a primit cele 5 gorile tot la jocul cu numărul trei.

 

Niciunul dintre câștigători nu și-a făcut planuri cu banii și asta pentru că aceste câștiguri au venit atunci când nici nu se așteptau.

 

Banii au fost înmânați câștigătorilor de către Ion „Iron” Oncescu, Ambasadorul Mega Jackpot, într-un cadru festiv organizat chiar în agențiile câștigătoare.

JP

Distribuie in retelele sociale: