Avantajele pachetului Office 365 pentru compania ta

Inca de pe bancile scolii, copiii invata cum sa foloseasca pachetul Microsoft, care include Word, Excel si Power Point, urmand ca, ulterior, aceste informatii sa ii ajute la facultate si in domeniul in care lucreaza.

Pentru ca lumea a evoluat si in permanenta apar provocari online si offline noi, pentru ca angajatilor unei companii le este mult mai usor sa comunice prin e-mail sau prin intermediul computerului, a fost creat un pachet office 365 business pret foarte avantajos pentru companiile mici, mijlocii si mari care doresc sa evolueze constant pe piata, carora le pasa de satisfactia clientilor si care doresc sa ajunga in top.

Ce este Office 365 si de ce este avantajos pentru firme?

Office 365 este o suita de aplicatii si de servicii, proiectata pentru a ajuta oamenii sa isi urmeze pasiunea si sa isi dezvolte afacerea, cu optiuni si aplicatii precum Word, Excel si Power Point, actualizate lunar cu cele mai noi caracteristici. Asadar, utilizatorii pot colabora cu membrii echipei, pot discuta pe chat, pot organiza intalniri, pot partaja documente si fisiere, le pot salva ulterior in One Drive, pe cel 1 TB spatiu de stocare online, si pot merge cu afacerile in zona Business, care ofera posibilitatea gestionarii planificarii clientilor, facturilor, recomandarilor si multe altele.

In ceea ce priveste fiabilitatea sistemului Office 365 Business, toate serviciile sunt disponibile cu o garantie a timpului de functionare de 99,9%, fara opriri. Aplicatiile se pot instala pe pana la 5 computere, tablete si telefoane smart, iar aceasta aplicatie permite adaugarea numelor de domeniu care apartin utilizatorilor in Office 365 pentru crearea adreselor de e-mail bazate pe aceste nume.

Principalele motive pentru a folosi pachetul Office 365 pentru firma ta

Securitatea este primul si cel mai important motiv pentru a folosi pachetul Office 365, serviciile fiind construite in jurul acestei necesitati a utilizatorilor – adica aceea de a beneficia de securitate sporita. In plus, Microsoft monitorizeaza in permanenta sistemele pentru activitati suspecte, iar atacurile nu sunt posibile.

Fiabilitatea este un alt motiv important pentru a folosi pachetul Office 365, deoarece momentele de downtime practic nu exista. Gratie faptului ca Microsoft detine mai multe data center-uri localizate in intreaga lume, nu pot aparea intreruperi in sistem.

Respectarea regulilor guvernamentale si ale industriei reprezinta un alt motiv pentru a folosi pachetul Office 365 in cadrul companiei. Serviciile sunt in conformitate cu toate standardele internationale, dar si compatibile cu sistemele desktop mai noi sau mai vechi.

Pana si utilizatorii Mac pot folosi aplicatiile Office 365. Nu in ultimul rand, companiile si utilizatorii de Office 365 au parte de toate functiile si functionalitatile celor mai recente versiuni ale produselor office, dar au si posibilitatea unui sign-on unic, astfel incat atunci cand utilizatorii fac login in domeniu, se logheaza automat in Office 365.

Office 365 ofera utilizatorilor toate aplicatiile Microsoft cu care acestia sunt familiarizati, precum si fisiere mereu accesibile, posibilitatea de a partaja foldere si fisiere, de a tine sedinte online, de a fi tot timpul sincronizati cu echipa. Achizitia pachetului Office 365 se va dovedi o adevarata investitie in cadrul firmei.

Distribuie in retelele sociale: