Bacău- 33.ooo de EURO pentru Afacerea ta

Ești din Bacău și vrei să aplici pentru Startup Yourself ?

Verifică condițiile de eligiblitate și înscrie-te!

  • Vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani.
  • Nu pot face parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) .
  • Statut pe piața muncii: șomeri, persoane inactive (de ex. studenți, persoane casnice), persoane care au un loc de muncă și persoane care desfășoară o activitate independentă (persoane fizice autorizate, titulari ai întreprinderilor individuale și membrii întreprinderilor familiale).

A început înscrierea pentru cursurile de antreprenoriat! Sunt gratuite și îți deschid calea către finanțarea propriei afaceri! Fii unul dintre cei 400 de beneficiari!

Participarea la cursurile de antreprenoriat în cadrul proiectului îți asigură șanse mai mari de a fi selectat spre finanțare. În cadrul cursurilor vei învăța cum să-ți construiești planul de afaceri pentru start-up-ul pentru care dorești să obții finanțarea nerambursabilă.

Tu știi cel mai bine ce îți dorești ca viitor antreprenor!

După ce participi la cursuri poți obține finanțare nerambursabilă de 33.000 de euro, mai mult, dacă ideea ta este finanțată vei beneficia gratuit și de alte facilități precum:

  • stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate,
  • sprijin pentru înființarea afacerii,
  • consiliere și mentorat.
  • sprijin și monitorizare în vederea implementării planului de afaceri și utilizării în condiții optime a finanțării nerambursabile obținute.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: