Bacău – județ cu potential economic ridicat! Acum este momentul să dezvolți o afacere.

Bacău – județ cu potential economic ridicat! Acum este momentul să dezvolți o afacere.

Județul Bacău surprinde în mod pozitiv, de la an la an, prin evoluția mediului economic. Tot mai multe companii își deschid porțile pentru locuitorii din județ, urmatoarea afacere poate fi chiar a ta!

In această perioada sunt deschise înscrierile într-un proiect cu finanțare Europeană, care oferă până la 33.000 euro celor care vor să își deschidă o afacere.

Proiectul Startup Yourself oferă cursuri gratuite de competențe antreprenoriale, sprijin în elaborarea unui plan de afaceri, consultanță gratuită pentru beneficiari și cel mai important, cele mai bune planuri de afaceri pot primi până la 33.000 euro nerambursabili!

O întreagă echipă de specialiști și consultanți sprijină viitorii afaceriști din județ.

 

Pentru a avea succes, orice antreprenor trebuie să

  • să creadă cu tărie în potenţialul afacerii sale;
  • să aibă mare toleranţă la risc şi schimbări neprevăzute;
  • să aibă cunostinţe elementare de management, marketing și logistică;
  • să aibă capabilităţi de lider şi să fie un bun negociator;
  • să aibă o viziune clară asupra business-ului şi capacitatea să o transmită şi oamenilor din echipă;

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: