Biciclete mai ieftine de Black Friday pentru reducerea timpului petrecut în trafic

Pegas anunță reduceri de până la 90% la biciclete și accesorii de bicicleta începând de vineri, 18 Noiembrie, orele 00.00.

Promoția durează de astăzi la miezul nopții până pe 27 noiembrie, timp de 10 zile, și cei de la Pegas își propun să facă vânzări de minimum 1 milion de lei în acestă perioadă.

“Noi ne dorim să extindem sezonul de biciclete tot anul, dacă se poate. Pentru asta am făcut o colecție de biciclete de iarnă, dar cum încă nu a venit zăpada, am ieftinit ocazional toată colecția noastră de biciclete. Avem reduceri de până la 90%. Astfel dăm ocazia oamenilor gospodari să cumpere bicicleta iarna – pentru că e mai ieftin și sanie vara. Revenim și cu sania Pegas cât de curând – un alt proiect in dezvoltare”, a declarat Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

p-discount2-300x216

Anul acesta, Pegas își propune o creștere de peste 300% a vânzărilor de biciclete, urmând ca peste 2 ani să ajungă la masa critică de biciclete necesară pentru a lansa o fabrică cu producție integral în Romania.

Reducerile vor fi active de la ora 00.00 – vineri 18 noiembrie până la ora 24.oo, duminică, 27 noiembrie. Și pot fi accesate pe www.bicicletapegas.ro, la Magazinele din Vasile Lascăr 144, și Mall Promenada, precum și în rețeaua națională de dealer Pegas.

isostar-web-banners-iarna-powerplay-1200x625-fb

Distribuie in retelele sociale: