Black Friday îți aduce super reduceri la produse electronice și electrocasnice dar și la articole fashion

Vinerea Neagră este cea mai așteptată campanie de reduceri din an. Din ce în ce mai mulți retaileri vin cu oferte de nerefuzat și cu reduceri ce pot să ajungă chiar și la 70%. Cum interesul este mare, stocurile se termină rapid. În articolul de astăzi îți povestim despre campaniile din Vinerea Neagră 2021 a 3 mari magazine online și te învățăm ce trebuie sa faci pentru a nu risca să pierzi ofertele de anul acesta.

BlackFriday 2021 – eMag, EvoMag și Fashion Days

eMAG de Black Friday a avut în ofertă peste 4,5 milioane de produse, dintre care 130.000 de smartphone-uri, 75.000 de televizoare, 30.000 de laptopuri și 35.000 de frigidere și mașini de spălat. Tradiția ultimilor ani s-a respectat iar cele mai interesante oferte s-au epuizat în mai puțin de 90 de secunde. Reducerile medii s-a situat în jurul valorii de 35%.

Tot în categoria retailerilor care au avut oferte demne de luat în calcul în ceea ce privește categoria produselor electronice și electrocasnice, EvoMag a organizat campanie în trei „episoade.” În fiecare perioadă a primat o anumită categorie de produse. Reduceri au fost de până la 50% la telefoane, la 40% la televizoare și 30% la laptopuri.

Cei care au dorit să achiziționeze produse fashion au apreciat ofertele Fashion Days de Black Friday. Reducerile au fost de maxim 70%, mediile situându-se în jurul valorii 25-35%. În prima oră de la debutul campaniei au fost realizate 25.000 de comenzi. Cele mai solicitate produse au fost cele de sezon precum gecile, jachetele și vestele pentru femei, pantofii sport, ghetele pentru bărbați și gențile pentru femei.

Cum să nu pierzi nicio reducere în Vinerea Neagră 2022

Dacă luăm în calcul viteza cu care s-a comandat în ediția trecută, ne dăm seama că stocurile se vor epuiza rapid și anul acesta. Prin urmare, îți recomandăm să ții cont de următoarele sfaturi:

  • Fă-ți cont pe website-urile magazinelor web preferate, precum eMag, EvoMag și Fashion Days și rămâi logat;
  • Salvează datele de livrare și chiar datele cardurilor cu care dorești să faci plata pentru a economisi timp;
  • Adaugă în coșul de cumpărături produsele dorite astfel încât să afli rapid reducerile de care ele beneficiază.

Pregătește-te din timp și stabilește o listă cu articolele pe care îți dorești să le cumperi, în funcție de importanța lor. De asemenea, stabilește un buget în care vrei sa te încadrezi. Ia în calcul faptul că unii retaileri, așa cum este eMag, îți pun la dispoziție numeroase modalități de plată, inclusiv rate fără dobândă. Prin urmare, nu îți mai rămâne decât să te bucuri de cumpărături.

Distribuie in retelele sociale: