Botezatu și Don Giovanni

Deschidere de stagiune cu nume sonore la Opera Română din Craiova. Don Giovanni, opera aleasă pentru a da startul unui nou an muzical îi aduce pe aceeași scenă pe regizorul Plamen Kartaloff, pe designerul Cătălin Botezatu și make-up artistul Laurent Tourette. Premiera va avea loc pe 9 și pe 11 octombrie, iar biletele au fost puse deja în vânzare la casieria instituției.

“După mult timp, în repertoriul Operei Române Craiova (ORC) introducem un titlu de W. A. Mozart. Don Giovanni este una dintre cele mai jucate opere din întreaga lume”, a declarat directorul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir.

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu promite că artiștii vor avea parte de costume de excepție. “Vă asigur că este vorba despre costume cum nu ați mai văzut până acum. Nu vă spun mai multe, pentru că vreau să veniți și să vedeți, dar vă promit că o să vă placă. Totul este, bineînțeles, glamour”, a mai spus designerul.

cata botezatuDon Giovanni vine după ce, ORC a reușit să pună în scenă, în aer liber, Carmina Burana, care a adus un numar surprinzător de mare de craioveni la un spectacol de gen.

Distribuie in retelele sociale: