Campania Carpathian Single Malt Whisky a ajuns la Oslo

Carpathian Single Malt Whisky a ajuns în Ţara soarelui de la miezul nopții, Norvegia, alături de vinurile din portofoliul Alexandrion Group, unde participă la două evenimente speciale, în cadrul cărora vizitatorii îl pot degusta.

Toți producătorii participanți sunt originari din România, Republica Moldova și Ucraina. Evenimenul, care a avut loc la Oslo, s-a bucurat de participarea diplomaților de diverse naționalități și a fost deschis prin discursurile Ambasadorului României în Norvegia, Ambasadorului Republicii Moldova în Norvegia și Atașatului de afaceri al Ucrainei în Norvegia.

Toate discursurile au subliniat legăturile puternice, cooperarea și sprijinul dintre aceste trei națiuni.

Unicul reprezentant al categoriei de băuturi spirtoase, la eveniment, Carpathian Single Malt Whisky a atras cunoscători de whisky, mass-media, pe însuși Coordonatorul Societății de Whisky din Norvegia, precum și un număr mare de diplomați, care au degustat single-malt-ul nostru la bar-ul bespoke.

Evenimentul de la Oslo a fost completat și de un Masterclass Carpathian Single Malt Whisky, găzduit de duo-ul nostru dinamic format din Allan Anderson, Master Distiller și Colin. C Lovering, Global Brand Ambassador.

Care a prezentat brandul în faţa cunoscătorilor de whisky și a ghidat degustarea a 5 expresii: Fetească Neagră, Amarone, Cognac, Commandaria și o expresie surpriză, care va fi dezvăluită publicului larg, în curând.

Următoarea oprire  – Trondheim, unde îi așteptăm cu nerăbdare pe vizitatorii evenimentului de la Hotel Quality Primsen.

Distribuie in retelele sociale: