Campionatul Pariorilor – Premii de aproape un miliard de lei vechi oferite in cel mai tare concurs al pariorilor din România!

Pornit la drum pe site-ul www.pariuri1x2.ro în urmă cu aproape 2 ani, Campionatul Pariorilor este cea mai importantă competiție dedicată tipsterilor din România. Avantajul major se evidențiază imediat: participarea la concurs este absolut gratuita.

Întrecerea se desfășoara în doua ligi separate – Campionatul Juniorilor și Campionatul Seniorilor. În vreme ce în competiția rezervată seniorilor locurile sunt limite la 10, oricine poate participa în cea a juniorilor, fiecare tipster având posibilitatea de a-și etala cunoștințele în materie de pariuri. În același, timp, subliniem faptul că cei ce au rezultaltate excelente vor promova în competiția  rezervată „seniorilor”, promovările și retrogradările având loc de trei ori în fiecare lună.

Premiile puse „la bătaie” sunt extrem de mari, lună de luna oferindu-se nu mai puțin de 6.000 RON pentru participanți. Aceștia pot obține obține sume cuprinse între 50 RON și 6.000 RON, în functie de poziția ocupată în clasamentul ligii din care fac parte. De asemenea, pe lângă clasamentul propriu-zis, fiecare tipster poate primi un bonus zilnic de 50 RON.  Până în prezent, menționăm faptul că totalul premiilor oferite în Campionatul Pariorilor se apropie de cifra incredibilă de 100 000 RON, echivalentul a 1 miliarde de lei vechi.

De asemenea, Campionatul Pariorilor https://pariuri1x2.ro/devino-tipster/  te poate aduce mai aproape de echipa Pariuri1x2 decat ai fi crezut! De-a lungul timpului cei mai buni tipsteri din concurs au fost cooptați în echipa noastră, devenind astfel tipsteri profesioniști în adevăratul sens al cuvântului, cu beneficii financiare pe măsura rezultatelor.

Distribuie in retelele sociale: