Care este planul tău de afaceri ? Oportunitate pentru vasluieni!

Ești din Vaslui și vrei să ai propria afacere?

La nivelul judeţului Vaslui se vor organiza cursuri antreprenoriale în cadrul programului Startup Yourself, un proiect care îsi propune sã îi ajute pe vasluieni sã devinã oameni de afaceri de succes!

În cadrul acestui proiect vor participa la cursuri de instruire antreprenorialã, având ocazia de a învãța cum se concepe un plan de afaceri, dar și sã îl punã în practicã. Spunem asta pentru cã cele mai bune 40 vor fi finanțate cu 33.000 Euro. 

Participanții la cursuri trebuie sã îndeplineascã urmãtoarele condiții:

  • doresc sã acumuleze cunoștinte în scopul dezvoltãrii spiritului de inițiativã și a abilitãților necesare pentru deschiderea și dezvoltarea unei afaceri proprii;
  • au reședinta sau domiciliul în județul Vaslui;
  • au peste 18 ani;
  • nu fac parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învățământ și nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani
  • au nivel de studii minim 10 clase
  • nu dețin majoritatea părților sociale într-o altă întreprindere sau nu sunt administrator într-o altă întreprindere

Îţi dăm 4 motive care să te convingă să aplici: cursuri de formare, finanțare pentru startul tău 33.000 Euro nerambursabili, acces în comunitate și suport și sfaturi pentru businessul tău.

Sună tentant nu?

Urmărește pagina de Facebook pentru a afla ultimele noutăți:  https://www.facebook.com/AfaceriNordEst/ sau accesează https://afacerinordest.com/ pentru a afla mai multe despre condițiile de înscriere în proiect și calendarul de obținere a finanțării.

Înscrierile în cadrul programului pot fi făcute accesând acest link: Click aici!

Proiectul Startup Yourself este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020 și este implementat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest în parteneriat cu Development Training Consulting, Blue Consulting, Asociaţia Orientat și Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Miji și Mijlocii și Cooperație Iași.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați http://www.fonduri-ue.ro/ Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Distribuie in retelele sociale: