Care sunt avantajele dezinfecţiei prin nebulizare?

Cu toţii am fost şi încă suntem afectaţi de pandemia de coronavirus care a luat cu asalt omenirea de mai bine de doi ani. În acest context epidemiologic, preocuparea pentru igienizare şi responsabilitatea au devenit din ce în ce mai accentuate, numeroase măsuri fiind luate pentru a împiedica răspândirea fără precedent a virusului SARS-CoV2. Printre aceste măsuri se numără şi serviciile de dezinfectie prin nebulizare, prin intermediul căreia sunt distruşi toţi viruşii, bacteriile şi agenţii patogeni de pe diverse suprafeţe de contact care ne pot pune în pericol sănătatea.

Ce este şi cum se realizează dezinfecţia prin nebulizare

Dezinfecţia prin nebulizare este una dintre cele mai populare şi practice metode de prevenire şi combatere a bolilor infecţioase, fiind potrivită în special pentru unităţile sanitare, deoarece acestea sunt cele mai expuse în faţa noului virus şi cele mai propice locuri pentru răspândirea acestuia. Această procedură de igienizare completă se realizează cu ajutorul unui aparat performant pe nume nebulizator, care eliberează în aer particule de dezinfectant special sub formă de ceaţă rece extrem de fină, care acţionează rapid pe toată suprafaţa vizată, chiar şi în cele mai mici zone, greu de pătruns. Întrucât aceste particule nu se aşează imediat pe suprafeţe, ci plutesc în încăpere difuzându-se lent, acest lucru înseamnă că spaţiul vizat va fi decontaminat în cel mai eficient mod posibil, cu rezultate pe termen lung, fără a perturba foarte mult activitatea în cadrul spaţiului tratat.

Alege serviciile de dezinfecţie profesionale

Întrucât aparatele de nebulizare sunt destinate în general pentru uz profesional, este indicat să soliciţi serviciile de dezinfecţie prin nebulizare ale unei firme specializate în domeniu, aşa cum este firma DDD Constanţa. Aceasta deţine toate autorizaţiile necesare, atât pentru substanţele utilizate în timpul intervenţiei, cât şi pentru echipamentele de lucru din dotare. În ceea ce priveşte substanţele şi materialele folosite, acestea sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi sunt ecologice, biodegradabile, fără niciun efect toxic asupra organismului uman. Mai mult, firma specializată în dezinfecţie prin nebulizare DDD Constanţa vine în sprijinul tău indiferent de spaţiul vizat sau de mărimea sa, oferind lucrări de igienizare complete care nu distrug suprafeţele şi nu le decolorează.

Nu în ultimul rând, din moment ce alegi serviciile de dezinfecţie prin nebulizare DDD Constanţa, beneficiezi automat de consultanţă de specialitate, de un plan de intervenţie specializat, de program de lucru 24/7 şi de un raport calitate-preţ de-a dreptul avantajos, de care nu vei fi dezamăgit.

Distribuie in retelele sociale: