Care sunt „nevoile“ unei mașini de spălat profesionale, pentru o funcționare ireproșabilă?

În industria HoReCa, igiena și curățenia trebuie să se afle, în permanență, la cele mai înalte standarde. Pentru a le lăsa clienților impresia dorită, lenjeriile de pat din hoteluri și pensiuni, fețele de masă din restaurante sau uniformele personalului nu pot să aibă nici măcar cea mai mică pată sau imperfecțiune.

Noile modele de masini de spalat profesionale permit îndeplinirea acestui obiectiv și oferă o întreagă serie de avantaje, atât din punctul de vedere al funcțiilor pe care le îndeplinesc, cât și al economiilor ce pot fi realizate cu ajutorul lor.

Tipuri de mașini de spălat profesionale apreciate în industria HoReCa

Compania multinațională Electrolux Professional, cu sediul în Suedia, se remarcă prin crearea unor echipamente cu design ergonomic și numeroase caracteristici inovatoare, centrate pe experiența clientului și tocmai de aceea apreciate de toți utilizatorii.

Unul dintre modelele recomandate de specialiști face parte din gama de mașini de spălat profesionale cu turație mare de stoarcere și încărcare frontală. Chiar dacă are o capacitate mare, de 200 de litri, poate fi folosită fără probleme inclusiv de persoane fără experiență în spălarea rufelor. Acestea pot fi introduse și apoi scoase cu maximă ușurință, tocmai datorită încărcării frontale.

Funcțiile inteligente permit cântărirea lenjeriei și ajustarea nivelului apei la cantitatea respectivă, ceea ce duce la realizarea unor economii consistente atunci când încărcătura nu este maximă. Detergentul beneficiază, de asemenea, de dozare inteligentă. În plus, funcția de echilibru al puterii măsoară și corectează eventualele dezechilibre, pentru o funcționare impecabilă. Cu greutatea netă de 560 de kilograme, echipamentul are următoarele dimensiuni: lungimea de 1 020 de milimetri, lățimea de 1 134 de milimetri și înălțimea de 1 446 de milimetri.

masini de spalat profesionale

Alegerea unei mașini de spălat profesionale cu barieră igienică este recomandată oriunde este necesară separarea fluxului de intrare de cel de ieșire, pentru a menține o igienă impecabilă. Un astfel de produs, realizat de Electrolux Professional, are turație mare de stoarcere, capacitatea de 690 de litri și un tambur cu două compartimente care oferă cea mai bună ergonomie și acțiune mecanică. Ușa de acces are cele mai mari dimensiuni de pe piață și, împreună cu modul în care este poziționat tamburul, permite desfășurarea rapidă și fără efort a încărcării și descărcării. La o greutate netă de 2 500 de kilograme, produsul are următoarele dimensiuni: lungime de 1 496 de milimetri, lățime de 1 353 de milimetri și înălțime de 2 040 de milimetri.

Nevoile unei mașini de spălat profesionale

Aceste echipamente de ultimă generație funcționează întotdeauna ireproșabil, fără să aibă nevoie de condiții deosebite sau de reparații. Este important totuși ca utilizatorul să le pună în funcțiune într-un spațiu corespunzător și să asigure alimentarea cu energie electrică la tensiunea și puterea indicate în cartea tehnică a produsului.

O revizie anuală este de asemenea bine-venită, pentru a avea certitudinea funcționării corecte. Compania Fresco Expert oferă un astfel de serviciu în cadrul garanțiilor Performance Care și Premium Care, opționale, care pot fi adăugate garanției Base Care, inclusă în prețul de bază al produselor.

În rest, sunt necesare măsuri normale de prevedere, precum atenția utilizatorului ca nu cumva să introducă în mașină haine îmbibate în substanțe inflamabile sau diferite obiecte contondente, care ar putea afecta funcționarea.

Cu ajutorul unei mașini de spălat profesionale, nu vor exista niciodată probleme cu igiena și curățenia în unitatea HoReCa pe care o dețineți sau administrați.

Distribuie in retelele sociale: