Carne de pui crescuți tradițional, cumpărată de la supermarket!

Chiar există pui fără antibiotice sau este doar o procedură de comercializare a unei varietăți de carne de pasăre la un preț ceva mai ridicat?

Mulți oameni își pun această întrebare în fața raionului de specialitate din supermarket.

La Provincia ne spune că da! Chiar poți să cumperi pui crescuți tradițional, fără chimicale.

Chiar putem mânca un drob de pui sau, mai simplu, un șnițel de pui făcut la cuptor, de te lingi pe degete!

Poți cumpăra o carne de pui calitativă, chiar de la mall!

În ciuda reglementărilor stricte, peste tot în lume cantitatea de antibiotice utilizate pentru creșterea intensivă a animalelor și păsărilor crește într-un ritm alarmant în fiecare an.

Păsările, la fel ca și oamenii, se îmbolnăvesc uneori și este nevoie să le fie administrate chiar și antibiotice pentru a se vindeca. Tratamentul acesta trebuie să fie obligatoriu făcut sub supravegherea unui medic veterinar, nu așa, la întâmplare.

Din nefericire, în multe ferme industriale avicole, perioada de tratament medicamentos este prelungită artificial în mod voit. În plus, terapia profilactică a păsărilor se realizează la grămadă, în efective întregi. Cazurile individuale de păsări bolnave de regulă sunt ignorate. Ce câștigă crescătorii din asta?

Antibioticele adăugate mai ales în furaje înseamnă că păsările nu numai că se recuperează din boală sau chiar se îmbolnăvesc mai rar, dar, foarte interesantă observație, cresc mai rapid. Administrarea de antibiotice s-a constatat în practică faptul că determină o creștere mai rapidă a masei musculare, ceea ce înseamnă automat un profit sporit pentru patronii acestor combinate avicole.

De ce să mănânci pui care nu au fost hrăniți cu furaje cu antibiotice?

A mânca pui La Provincia fără antibiotice administrate în scopul accelerării creșterii păsărilor este un element important al alimentației sănătoase.

Consumul de cantități reziduale de antibiotice din alimente afectează negativ sănătatea noastră?

Desigur. În ciuda tratamentului termic, consumatorii îngurgitează odată cu mâncarea și resturi de antibiotice și produsele lor de descompunere care pot deteriora rinichii, pot provoca o reacție alergică sau pot afecta negativ compoziția florei bacteriene intestinale, care este cauza multor boli autoimune.

Riscul de dezvoltare a cancerului este, de asemenea, în creștere dacă se consumă asemenea alimente cu chimicale. Este deosebit de periculos acest gen de carne pentru copiii de până la 3 ani, mergându-se până la tulburări grave de dezvoltare. În plus, efectul utilizării antibioticelor este și de altă natură: apare o creștere accentuată a rezistenței la antibiotice a agenților patogeni.

Puteți cumpăra pui crescuți tradițional chiar din magazin

Tratamentul păsărilor este o datorie pentru ameliorarea suferinței acestora, prin urmare, orice tip de pasăre, în caz de boală poate fi tratată cu un antibiotic.

Dar este imoral să se administreze un antibiotic la păsări în alte scopuri decât acela normal, de tratament.

În plus, atât în ​​agricultură organică, cât și în ferme industriale, este obligatorie menținerea unei perioade de grație adecvate după tratament, în timpul căreia mușchii păsării se curăță de reziduurile medicamentoase, astfel încât carnea de pasăre disponibilă comercial să fie complet sigură.

Furajul compus oferit păsărilor constă din componente naturale, cum ar fi cereale și aditivi naturali. Au o compoziție optimă și conțin toți nutrienții necesari creșterii normale a acestora.

Producătorii de pui au căutat măsuri proactive și voluntare pentru a găsi modalități alternative de combatere a bolii, reducând în același timp consumul de antibiotice; eliminarea treptată a celor care sunt cele mai critice pentru medicina umană.

Există un procent mic de antibiotice care sunt aprobate în prezent pentru utilizare la animale și păsări, care au, de asemenea, utilizarea în medicina umană. Utilizarea lor principală nu este pentru a accelera creșterea în greutate, ci pentru a trata o boală numită enterită necrotică – o infecție periculoasă localizată în intestinul păsării,cauzată de o bacterie.

Este important de menționat că rezistența la antibiotice este o caracteristică a bacteriilor, nu a puiilor sau a oamenilor. Rezistența la antibiotice este un fenomen universal referitor la bacterii.

Sintetizând, alege să cumperi carne de pui La Provincia, pentru că este mai sănătoasă, mai sigură pentru consum. Plus că nici nu este extrem de scumpă!

Distribuie in retelele sociale: