Câștigătorii Argeș Cup Dr. Oetker

Matei Georgescu a câștigat cea de a cincea ediție a Argeș Cup Dr. Oetker, după ce l-a învins în finală, scor 6-4, 5-7, 6-4, pe Radu Macovei. Proba feminină a  competiției disputată la Tenis Club Curtea de Argeș a fost câștigată de Carmen Roxana Manu, care a învins-o în finală, cu scorul de 6-4, 6-2, pe Alexandra Diana Braga. Perechea Radu Florin Macovei/Dragoș Petre Popeanga a câștigat Argeș Cup Dr. Oetker, după ce a învins, scor 4-6, 6-3, 10-3, dublul Edoardo Bottino/Riccardo Tavilla (ambii Italia). Perechea Raluca Maria Floca Oprea/Carmen Roxana Manu a câștigat competiția, după ce învins scor 6-1, 6-1, dublul Ilinca Dalina Amariei/Isabela Ioana Dima. Premierea a fost efectuată de Alex Schuster, reprezentantul Dr. Oetker.

De la an, Curtea de Argeș se bucură de o participare valoroasă și numerică a participanților. Ne bucură că și anul acesta am avut meciuri viu disputate la Dr. Oetker Argeș Cup. Este o ediție la care românii s-au impus, lucru ce ne arată că la nivel de juniori avem un tenis bun. Dorim să mulțumim Dr. Oetker și celorlalți sponsori. Anii viitori sperăm să modernizăm în continuare baza. Acum urmează să găzduim aici șasea ediție a European Summer Cup“, a declarat Gheorghe Borțan, directorul general al Tenis Club din Curtea de Argeș.

Sunt fericită că am reușit să trec de momentele grele de la început și am reușită să câștig. Felicit organizatorii pentru condițiile excelente găsite aici, a declarat Roxana Manu

Este primul meu turneu câștigat. La început nu mă așteptam să câștig, dar pe parcurs am început să am speranțe. Publicul a fost de partea mea, a fost și familia mea la meci. Este cel mai bun moment din cariera mea de până acum. Tenis Club din Curtea de Argeș este o bază frumoasă, iar organizarea a fost ireproșabilă”, a declarat Matei Georgescu

 Argeș Cup Dr. Oetker turneu rezervat juniorilor, băieţi şi fete, cu vârsta de până la 16 ani, se află la cea de-a cincea ediție și face parte din calendarul Tennis Europe. Pe  site-ul oficial al turneului: www.astenisclub.ro/argescup si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații. Partenerul oficial al Argeș Cup a fost Dr. Oetker România, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeș si Federația Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Ediția 2016 s-a bucurat de sprijinul sponsorilor: Karcher, Steinel, Râureni, Consiliul Local Curtea de Argeş, Consiliul Judeţean Argeş, Hotel Posada, Păstrăvăria Brătioara, Aldis, Vodafone. Parteneri media: Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres. Promotorul turneului a fost SCG – Smart Corporation Group.

d2d3d4d7dr A finala baieti

 

Distribuie in retelele sociale: