Câștigătorii Trofeului Dr. Oetker pentru seniori

Trofeul Dr. Oetker, rezervat seniorilor cu vârste peste 30 ani, care s-a disputat în sala din cadrul bazei sportive Tenis Club din Curtea de Argeș, și-a stabilit câștigătorii.

Astfel, la categoria 30+, perechea Aurel Văcărescu/Marian Pană a învins în finală cu scorul de 6-4, 6-2, dublul  Sorin Păuna/ Romeo Bridinel. Iar la categoria 50+, dublul Diana Dumitru/Cercel Remus a învins în finală cu scorul de 6-3, 6-3, perechea  Daniel Bucătaru/ Dorin Ionescu.

dr2-300x168

Acest turneu de dublu, rezervat seniorilor cu vârste peste 30 ani, este înscris la categoria a VI-a în calendarul Federaţiei Române de Tenis. 

„Am avut şi la această ediţie o participare selectă, cu sportivi de valoare, între care s-au regăsit unii care sunt nelipsiţi de la acest eveniment. Au fost participanți din Bucureşti, Tg. Jiu, Slatina, Rm. Vâlcea, Piteşti şi, bineînţeles, din Curtea de Argeş. La categoria de peste 30 ani s-au înscris şase echipe, iar la peste 50 – şapte. Dar aceast nu este ultima festivitate pe care o va găzdui baza noastră sportivă. Pe 10 decembrie vom se organiza aici Gala Arbitrajului Românesc”, a declarat preşedintele T.C. Curtea de Argeş, Gheorghe Borţan.

Sponsorul principal este Dr. Oetker, iar organizatorul turneului este Tenis Club Curtea de Arges. Parteneri media sunt: Ziarul Argeș Expres și Radio Argeș Expres. Promoter turneu: SCG-Smart Corporation Group.

isostar-web-banners-iarna-powerplay-1200x625-fb

Distribuie in retelele sociale: