Cât costă un implant dentar

Cât costă un implant dentar?

Ți se pare că problemele dentare sunt costisitoare? Ei bine, sănătatea este cea mai de preț comoară și trebuie îngrijită corespunzător.

Din păcate, banii dictează ceea ce trebuie prioritizat. Însă, când vine vorba de starea în care se află dinții tăi, este necesar să conștientizezi că efectele pozitive ale investiției. 4 din 10 români se confruntă cu pierderea dinților. Este un semnal de alarmă ce nu ar trebui să țină cont de buget sau temeri.

Prețul unui implant dentar nu se ridică la sume extraordinare, așa cum ai tinde să crezi. Mai mult, este soluția care va îndepărta problemele în ceea ce privește masticația, igiena orală sau sănătatea dinților vecini. Mai apoi, rezultatul final va aduce și avantaje din punct de vedere estetic. De cele mai multe ori suma investită pentru un implant dentar variază în funcție de:

Materialul și tehnologia folosite – Principalele materiale utilizate pentru realizarea unui implant dentar sunt titanul și zirconiul. Există și alternative superioare precum implantul Megagen care este realizat dintr-un aliaj de titan de gard 4. Un astfel de alegere va influența semnificativ reducerea infecțiilor sau a desprinderii de pe suprafața dentară. În cazul tehnologiei utilizate, există și metode prin care poți căpăta un zâmbet sănătos rapid și eficient. O astfel de metodă este Fast&Fixed care are un preț diferit în comparație cu cele care presupun mai multe vizite la medic.

Investigarea zonei afectate – Înainte de tratamentul propriu-zis medicul stomatolog trebuie să analizeze cu atenție zona de unde au căzut dinții. Astfel de investigații presupun observarea minuțioasă a gingiei, canalelor sau a dinților vecini. Dacă situația o cere, vei fi nevoit/ă să mai revii în cabinetul stomatologic înainte de aplicarea implantului. Există unele cabinete care pot face proiecții digitale în ceea ce privește poziționarea noilor dinți.Astfel,eventualele neplăceri sau erori vor fi îndepărtate.

Locul în care se desfășoară implantul și echipamentele medicale utilizate – Exercitarea profesionalismului va influența pozitiv rezultatul final. Mediul unde se va desfășura tratamentul trebuie să îți ofere confortul și siguranța de care ai nevoie. Cum ai putea să te simți bine într-un loc înghesuit sau o sală improvizată?

De asemenea, dezinfectarea și sterilizarea cu ajutorul unor aparate specializate va stopa apariția infecțiilor sau a complicațiilor.

Lista poate continua. Tocmai de aceea, un preț fix al unui implant dentar este destul de greu de stabilit. Însă, startul poate fi dat de la aproximativ 500 de euro. Dar, înainte de a trage concluziile pripite apelează la un cabinet stomatologic București care faciliteaza si plata in rate pentru a-ți recăpăta vitalitatea dinților.

Distribuie in retelele sociale: