Cazare de lux in Bucuresti

Ce inseamna sa te cazezi in regim hotelier ? Apartamentele inchiriate in regim hotelier sunt o alternativa foarte avantajoasa la cazarea clasica, intr-o camera de hotel.

Ce ti se ofera atunci cand alegi sa te cazezi intr-un astfel de apartament :

  • Apartamente spatioase cu o camera, doua sau trei camere amplasate in zone semi centrale sau centrale
  • Curatenie la cerere (schimbarea lenjeriilor si a prosoapelor)
  • Internet prin cablu
  • Aparatura electrocasnica (masa de calcat, uscator de par, filtru de cafea, masina de spalat, TV )
  • Intimitate

Cui i se potriveste acest tip de cazare

Persoanele care isi doresc sa se cazeze in Bucuresti intr-un apartament spatios, curat si intim fara sa plateasca sume mari de bani, ar trebui sa ia in calcul cazarea intr-un apartament in regim hotelier. Fie ca sunteti oameni de afaceri si trebuie sa locuiti pentru o perioada scurta de timp in capitala, fie ca veniti sa vizitati Bucurestiul si sa va vedeti cu prietenii din capitala, cazarea in regim hotelier ofera o serie de beneficii deloc de neglijat.

East Comfort va ofera spre inchiriere apartamente amplasate in zone cheie ale capitalei

East Comfort este specialistul serviciilor de cazare in regim hotelier. Va punem la dispozitie cu o larga selectie de apartamente in regim hotelier care ofera o oportunitate de cazare ieftina in raport cu oferta de hoteluri si pensiuni Bucuresti.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul si pentru a profita de ofertele last minute actualizate zilnic contactati-ne la numarul de telefon 0728 07 00 07 . Serviciile noastre de cazare in Bucuresti in regim hotelier reprezinta o alegere potrivita atat pentru turisti, cat si pentru oamenii de afaceri care au nevoie de servicii prompte la preturi excelente.

Distribuie in retelele sociale: