Ce tipuri de mașini cumpără românii în ultima perioadă?

Înmatriculările de mașini noi au crescut în primele opt luni ale anului 2021 cu 7,5% față de aceeași perioadă a anului trecut, la un total de 79.320 de unități, potrivit Asociației Producătorilor din România (ACAROM).

În același timp, înmatriculările de mașini rulate au crescut cu 11,8%, la 270.016 unități (cu doar 8% sub cele 293.507 unități din ianuarie-august 2019), arată datele ACAROM.

În cazul vehiculelor second-hand, înmatriculate pentru prima dată în România, volumul a crescut cu 17,0% YoY, la 34.828 unități (35.512 unități în august 2019).

Când cumpărați o mașină în străinătate, asigurați-vă că vânzătorul vă oferă toate documentele de care aveți nevoie pentru a înmatricula mașina în țara în care locuiți. Verificați dacă aveți actele originale pentru mașină .

Transportați-vă mașina nou achiziționată

Când cumpărați o mașină nouă într-o altă țară din UE, va trebui să luați în considerare cu atenție cum să o transportați acasă, deoarece nu va fi încă înmatriculată în țara în care locuiți:

·       Puteți remorcă mașina până la domiciliu, atașând-o la un vehicul complet asigurat și înmatriculat

·       Puteți angaja o companie de transport specializată

·       Puteți conduce singur mașina acasă – pentru această va trebui să obțineți asigurare și plăcuțe de înmatriculare temporare în țara în care cumpărați mașina

Recomandarea noastră: dacă tocmai ți-ai cumpărat o mașina din Germania și vrei să o aduci în țară iată detaliile pe care trebuie să le oferi firmei ZGR.RO pentru un transport auto din Germania în România.

– Documentele mașinii, contractual de vânzare-cumpărare

– Adresa de ridicare și de livrare, datele de contact

Odată ce ai oferit toate informațiile firmei de transport, aceasta va putea să îți spună detalii legate de costul final al transportului, la ZGR.RO prețurile pleacă de la 450 euro/mașina. Ei îți vor oferi toate informațiile despre momentul în care va fi ridicată mașina și cât va dura până va fi livrată.

 Clientul va complete un proces verbal pentru a evita situații neplăcute privind starea mașinii atât la ridicarea ei cât și la primirea autoturismului la adresa furnizată.

După cum observi, transport auto pe platforma Germania România nu este o procedură complicată atunci când apelezi la o firmă cu experiență și cu recenzii foarte bune, așa cum sunt cei de la ZGR.RO, unde ai siguranța că nouă ta achiziție va ajunge la ține în cele mai bune condiții.

Compania ZGR.RO este o companie serioasă din România, care oferă servicii de transport colete România Germania, transport persoane Germania și transport pe platforma Germania.

Distribuie in retelele sociale: