Celebreaza Puterea Lunii Pline

Luna Plina are loc in semnul Berbecului in data de 5 octombrie la 12:43 grade cu un maxim in jurul orei 21:40 ora Romaniei. Luna Plina este vortex-ul energetic care ne impulsioneaza la maxim odata pe luna sa facem un salt evolutiv intr-o anumita directie de viata. Tema acestei Luni Pline este legata de echilibrul dintre relatia cu noi insine si relatia cu ceilati.

▶ Relatia cu noi insine

Luna Plina in semnul Berbecului este un mesager care ne comunica adevaruri vitale despre noi insine. Este timpul sa reflectam profund la ceea ce ne dorim si ne-ar implini cu adevarat. Sub impactul acestei Luni Pline, vom simți nevoia sa ne luam puterea personala înapoi si sa ne urmam idealurile si visele.

Unii vor putea simți acum ca au ajuns la punctul lor de fierbere din cauza nemultumirilor si a frustarilor care s-au acumulat in fiinta lor. Vor simti tentatia sa intre cu toata viteza in rolul razboinicului pentru a rezolva cat mai rapid lucrurile. Ideea este sa directionam focul interior cu intelepciune pentru a ne debloca calea si nu pentru a produce daune inutile in ceilalti.

Focul este energia care guverneaza semnul Berbecului. El ne va pune în mișcare si ne va forta acum sa actionam curajos pentru a ne reafirma identitatea personala. Focul are putere de curatare, de a arde impuritatile si de a ne elibera de blocajele mentale. El ne va ajuta sa ne reconectam la adevărul interior si sa depasim obstacolele care stau în calea evolutiei noastre. Focul este de asemenea scânteia inspirației, a viziunii profetice care ne lumineaza constiinta si ne ghideaza pe drumul nostru. Focul Berbecului comunica despre forta naturii instinctuale in care pasiunea pura, sexualitatea, furia pozitiva vor actiona ca un combustibil care ne vor face sa ne simtim din nou vii si care ne vor propulsa inainte.

Semințele auto-afirmarii pe care le-am planificat la Luna Nouă din 28 martie 2017 au avut timp de sase luni posibilitatea sa înfloreasca în noi o cunoaștere nouă care ne poate inspira acum sa gasim calea care merită eforturile noastre.

Curajul asumarii a cine esti tu cu adevarat si a cine doresti sa devii ne va sustine sa iesim din aceasta Luna Plina cu adevarat imputerniciti!

▶ Configuratiile speciale ale Lunii Pline

 Soare conjunctie Mercur in Balanta: Atentie la comunicare!
Această Lună Plina va scoate la lumina informații interesante. Acest aspect sugerează că vor exista conversații sau vesti care ne vor ajuta sa ne clarificam cu privire la o situatie care ne intereseaza foarte mult. Este insa bine sa fim atenti la faptele care s-au intamplat in realitate. Tinand cont ca Luna este în Berbec, putem să ne așteptăm ca această clarificare sa fie destul de raspicata in unele situatii si chiar sa conduca la conflicte.

 Conjunctie Marte-Venus, in trigon cu Pluton: Pot apare rezultate favorabile!
Cu conditia sa constientizam erorile facute si sa le corectam printr-un plan de actiune concret. Schimbarile sunt inevitabile si cer o purificare a dorintelor, a relatiilor, a mintii pentru a reaseza lucrurile pe baze corecte.
Exista o Justitie Divina care aduce acum o ordine necesara in viata noastra. Unele relatii fie vor disparea daca nu mai au o integrare inalta fie se vor transforma si evolua la adevaratul lor potential. Aspectul mai aduce multa creativitate legata de munca si de aspectele romantice ale vietii.

 Marte si Venus cuadratura la Saturn
Exista sanse de clarificare in relatii cu conditia ca adevarul sa fie recunoscut oricat de greu ar fi. Saturn va insista asupra acestui cod strict: adevarul trebuie separat de minciuna. Este timpul sa iti asumi realitatea faptelor si sa incepi sa actionezi cu maturitate intr-un mod responsabil, respectand anumite reguli corecte. Se poate obține ceea ce se doreste dar cu rezultate limitate in acest moment.

 Marte si Venus in opozitie cu Neptun
Aceasta combinatie poate amplifica tendinta de a nu vedea clar cum stau lucrurile! Adevarul in discutii poate fi subminat de inexactitati, de emotii subconstiente,de iluzii proprii sau de dorinta de a demonstra ca ai dreptate. Poate exista tendinta de a ramane pasivi si de a tine capetele ingropate in nisip. Asigurati-va ca intelegeti corect si cinstit lucrurile in relatiile voastre si ca ceilalti fac acelasi lucru!

 Conjuncția dintre Soare și Mercur în Balanță in opozitie cu Luna
Sugerează că verbalizarea sentimentelor noastre complexe va fi aproape inevitabilă; vom simti ca este important sa ne reafirmăm poziția și scopul nostra prin acțiuni și cuvinte, sincer si fără asteptari de a fi apreciati pentru asta.

▶ Luna Plina in semnul Balantei – relatia cu ceilalti

Această configurație a Lunii Pline creaza cadrul de a echilibra relatia dintre noi (Berbecul) si ceilalti (Balanta). Relațiile de toate tipurile vor fi în centrul atenției, pentru a fi filtrate cele care sunt aliniate la scopul nostru evolutiv.

Lupta pentru adevar si dreptate este numitorul comun al celor doua energii implicate. Balanta urmareste corectitudinea, dreptatea, justitia sociala in relatii. Berbecul este liderul, razboinicul, onestitatea, initiativa, pionierul, cel care preia conducerea. Calea de mijoc intre cele doua semne este ca fiecare sa invete una de la cealalta calitatile zodiei opuse pentru a-si echilibra comportamentul. De exemplu Berbecul trebuie sa invete diplomatia, farmecul si spiritul de colaborare al Balantei. In timp ce Balanta trebuie sa invete de la Berbec sa fie independenta, autonoma si sa nu isi mai faca atatea griji cu privire la ceea ce gandesc altii despre ea.

In relatia cu ceilalti nu trebuie sa forțezi nimic.
Pe măsură ce o persoană se schimbă, toți ceilalți din sistem se schimbă si se reconfigureaza. Cea mai buna atitudine este sa ne concentram pe experiența noastra interioara si sa avem credinta si încredere că restul se va ocupa de sine.

Fiecare Luna Plina este un Mag al Universului care ne ajuta sa ne împlinim dorințele.

Luna este cel mai puternic instrument de manifestare pe care il avem la dispozitie pentru a ne crea viata visurilor noastre. Acum este un moment special in care ceea ce gandim se poate materializa rapid si usor. Experimentati fiecare Luna Plina ca un moment de sarbatoare al sufletului si bucurati-va in zilele urmatoare de stralucirea ei pe cer.
Si mai ales invocati cu reverenta Puterea Lunii Pline pentru ca dorintele voastre sa fie ofrande inaltate la Cer!

Sunt încântata ca o să-i experimentați magia!

Cerasella Pere  – facilitator in Alchimia Astrologiei

▶ Nota
Cel mai mare impact al Lunii Pline in semnul Berbecului, il va avea asupra persoanelor care au planete la gradele 9 -15 grade in Berbec, Rac, Balanta, Capricorn, sau cele care au ascedentul, descedentul, Nodul Nord in Berbec si Balanta.

▶ Consultatie personalizata
Pentru a sti mai mult cum te aspecteaza aceasta Luna Plina din 5 octombrie 2017 in planul schimbarii personale si in plan relational, programeaza-ti o consultatie trimitand un email pe adresa cerasella2005@yahoo.com.

” FII LA CÂRMA DESTINULUI TAU ! “

(de Teodor Chiriac)

Distribuie in retelele sociale: