Celebrul tenor Ian Storey vine la Craiova

O veste extraordinară pentru iubitorii muzicii: tenorul britanic cântă pentru prima dată în România, onorând invitația Operei Române Craiova

Ian Storey va interpreta la Craiova rolul care i-a adus faima internațională, Tristan, din „Tristan și Isolda” de Richard Wagner. În cadrul ediției a XV-a a Festivalului Internațional „Elena Teodorini”, Opera Română Craiova prezintă actul al II-lea al operei wagneriene, operă în concert, pe scena Filarmonicii „Oltenia”, sâmbătă, 14 octombrie.

Evenimentul muzical aduce împreună o distribuție de înaltă clasă; sub conducerea muzicală a maestrului Walter Attanasi, solistul britanic îi va avea parteneri pe scenă pe Jane Irwin (Marea Britanie), în rolul Isolda, Vilhelma Moncyte (Lituania), Dragoljub Bajić (Serbia) și pe artiștii craioveni Ioan Cherata și Bogdan Olaru, alături de Orchestra Operei Române Craiova.

Nume de referință ale artei lirice

Festivalul Internaţional „Elena Teodorini”, ajuns la cea de-a XV-a ediție, este un eveniment cultural de notorietate europeană organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Craiova, sub egida Ministerului Culturii și Identității Naționale. Ediția de anvergură din acest an, care se desfășoară în perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, cuprinde 16 evenimente, tot atâtea prilejuri pentru iubitorii muzicii de a asculta nume de referință ale artei lirice și titluri de operă în primă audiție.

Mai multe informații la www.operacraiova.ro sau www.facebook.com/operacraiova

Rezervările pot fi făcute la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 

 

Distribuie in retelele sociale: