Centenarul Fotbalului Romanesc, mutat la Ploiesti

Meciul dintre Legendele Fotbalului Romanesc si nationala artistilor, organizat cu ocazia centenarului Romaniei se va tine pe data de 18 noiembrie, incepand cu orele 14.00, pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti.

Din cauza anuntului primariei Bucuresti prin care a spus ca nu se mai tin evenimente pe Nationala Arena, am fost nevoiti sa mutam evenimentul, din respect fata de suporteri si componentii celor doua echipe.

Membrii confirmați ai celor două echipe sunt: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Razvan Rat, Iosif Rotariu, Ionuț Lupescu, Mirel Radoi, Daniel Pancu, Florin Prunea, Adrian Ilie, Adrian Enache, Aurelian Temișan si  Kamara.

Antrenorul Legendelor, Ioan Andone  a declarat: “Din respect fata de istoria noastra, prezentul si viitorul natiunii ne-am unit pentru a oferi acest meci suporterilor nationalei Romaniei. Ne asteapta un meci greu, tinand cont ca jucam in fata campionaei mondiale a artistilor. Va asteptam pe toti sa ne fiti alaturi, atat in tribune cat si in fata televizorului. Meciul a fost mutat de pe Arena Nationala pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, stadionul echipei Petrolul Ploiesti. Chiar daca  biletele sunt emise pentru National Arena, biletele déjà achizitionate sunt valabile acum pentru Ploiesti. Ora si ziua evenimentului raman neschimbate.” Printre partenerii evenimentului se numara Alexandrion Group.

Distribuie in retelele sociale: