Cicliștii de la Dinamo BikeXpert Superbet atacă Jocurile Olimpice de la Tokio 2020

Echipa de ciclism în care strălucește Ede Molnar are un partener de nădejde pe drumul spre Japonia: Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România.

Jocurile Olimpice de vară din capitala Japoniei bat la ușă și toată lumea speră să ajungem acolo cu mai mulți sportivi decât la Rio de Janeiro 2016, unde am avut doar 96 de reprezentanți. În grafic pentru calificare sunt și cicliștii de la Dinamo BikeXpert Superbet, care mai ales prin „săgeata” Ede Molnar, cel mai bun rider din România și în top la acest capitol și în Europa, speră să prindă avionul de Tokio. Pentru asta e nevoie însă de multă muncă, dar și de susținere financiară, iar cei de la BikeXpert par să aibă parte de una foarte puternică. Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a rămas sponsor principal al echipei și din acest statut a extins colaborarea urmând să dea numele echipei în următorii trei ani, până în 2022.

Mutarea a fost anunțată într-o conferință de presă susținută la Sala Dinamo în prezența celor mai reprezentanți cicliști ai Dinamo BikeXpert Superbet, a conducătorilor secției, dar și a reprezentanților sponsorilor. “Suntem onorați să anunțăm că începând cu luna Mai 2019 am reînoit pe 3 ani contractul cu Superbet, sponsorul principal din ultimii 2 ani și astfel noua denumire a echipei este Dinamo-BikeXpert Superbet, aceasta fiind deja înregistrată la Uniunea Ciclistă Internațională”, a declarat Cătălin Sprînceană, team-managerul echipei, cel care a dezvăluit obiectivele echipei pentru viitorul apropiat. Împreună țintim spre calificarea României la Olimpiada de Vară de la Tokio 2020, proba de Mountain Bike, obținerea titlurilor de Campion Național la Mountain Bike XCO, XCM si XCM, câștigarea competițiilor de Mountain Bike, naționale și internaționale, dar și pregătirea unei echipe puternice de copii, lucru început prin MTB Academy, școala noastră de Mountain Bike.

Dinamo BikeXpert se va numi și Superbet cel puțin până în 2022

Cu entuziasm și mult optimism în ceea ce privește viitorul lui Dinamo BikeXpert Superbet și al ciclismului din România s-a exprimat și Vlad Ardeleanu, directorul general al Superbet. Simt o energie extraordinară în acest proiect și nu întâmplător am decis să extindem parteneriatul cu BikeXpert. Superbet dorește să iasă din zona de confort a sponsorizării sporturilor de masă, foarte populare și profitabile, și să meargă spre alte ramuri mai puțin mediatizate. Ne dorim să vedem crescând frumos baschetul, atletismul, șahul, dansul, ciclismul și avem sponsorizări numeroase în toate aceste zone. Încercăm să dăm ceva bun înapoi comunității și să redistribuim echitabil o parte din succesul nostru. Este vorba de o responsabilitate socială pe care o simțim și pe care ne-o asumăm, iar colaborarea cu Dinamo BikeXpert, de acum și Superbet, face parte din această imagine mai largă. Sunt convins că profesioniștii din echipă vor avea performanțe pe viitor, iar amatorii se vor îndrepta tot mai mult spre mișcare și stil de viață sănătos, inclusiv pe bicicletă, a declarat acesta în cadrul evenimentului.

Distribuie in retelele sociale: