Cine este componentul naţionalei României, apreciat în Germania ca fiind cel mai talentat atacant al generaţiei sale. Reprezentat de Alexandrion Sport Management

Este cunoscut faptul că jucătorii români nu au prea reuşit de-a lungul timpului să pătrundă în Bundesliga. De ce asta? Pe de o parte, fotbalul german este recunoscut pentru profesionalism, disciplină şi rigurozitate, fiind cotat printre cele mai puternice campionate din Europa. Pe de alta, gurile rele spun că nemţii nu prea le-ar da nicio şansă jucătorilor din Est, uneori aceştia fiind trataţi chiar incorect.

Ori, în acest context, să fii apreciat de specialişti din fotbalul german este ceva deosebit.

Scouter Bayern Munchen: Istrătescu este cel mai talentat atacant pe care l-am văzut în ultimii 10 ani în Germania

Tiberiu Istrătescu (18 ani), căci despre el este vorba, a jucat la echipa de juniori Rapid 2000 între anii 2012-2016, unde a cucerit de două ori titlul de campion municipal.

A mai jucat la CS Pressing Bucureşti şi CS Otopeni, echipă cu care a câştigat “Austria Summer Football Cup” U13 şi a câştigat Trofeul „Cel mai bun marcator”.

Apoi, trofeele interne şi internaţionale care să-i confirme calităţile de atacant au devenit ceva obişnuit pentru Tiberiu.

De asemenea, este component al naţionalei României, U 18, fiind foarte apreciat de fostul selecţioner Gabriel Manolache, acesta precizând că este unul dintre puţinii jucători români care pot confirma în străinătate.

În Germania, tânărul atacant român este un jucător de bază al echipei U19 – SPVGG Landshut.

Iar Günther Heidenfelder, cunoscutul scouter de la Bayern München, îl consideră pe Tiberiu cel mai talentat atacant pe care l-a văzut în ultimii 10 ani în Germania.

Romeo Wendler, antrenorul indivudual pentru atacanţi care a fost la Hoffenheim şi acum este la Dinamo Kiev, este un mare fan al lui Istrătescu.

El l-a testat pe Tiberiu la Hoffenheim şi a insistat să rămână acolo, dar antrenorul principal, puţin nedrept, a zis că are 22 de jucători şi că în primul an nu o să joace. Acesta a fost motivul pentru care fotbalistul român nu a rămas acolo. Însă, Wendler îl susţine în continuare pe Tiberiu şi se interesează constant de el.

Chris Gamperl, care este antrenorul individual al lui Boateng şi Kimmich, l-a antrenat pe Tiberiu timp de 6 luni.

El apreciază că este fotbalistul care lucrează cel mai corect exerciţiile de la antrenamente, în acest sens făcând un antrenament demonstrativ special cu Tiberiu pentru Dinamo Kiev.

De asemenea, Dominic Faul, antrenor individual la Münchner Fussball Schule, l-a antrenat individual pe fotbalistul român timp de 6 luni. Iar Dominic apreciază ca Tiberiu Istrătescu are cea mai bună viteză de reacţie pe care a văzut-o vreodată la un fotbalist.

Tiberiu Istrătescu, care loveşte perfect balonul atât cu stângul, cât şi cu dreptul, este un excelent pasator și are o viteză foarte bună (viteza maximă atinsă într-un meci : 34.65 Km/h, iar viteza pe 30m este de 3, 9 secunde).

Nu a suferit niciodată accidentări grave care să-i limiteze capacitatea de joc, este foarte serios, ambițios și nu renunță până nu obțin ceea ce vrea. El se antrenează individual de două ori pe săptămână.

Rezultate excepţionale la învăţătură. A început şcoala de antrenori în Germania

Tiberiu vorbeşte fluent germană, engleză şi francezăIar în Germania, e la fel de greu să intri în sistemul de învăţământ, precum să obţii legitimarea la un club de fotbal.

Ori rezultatele obţinute de Tiberiu în Germania vorbesc de la sine:

2016-2017: Seligenthal Gymnasium Landshut – Limbi Străine

2015: Rezultate examen admitere liceu: 9.41 (din maximum de 10)

2014-2015: 9.73 (din maximum de 10)

2013-2014: 9.82 (din maximum de 10)

2012-2013: 9.90 (din maximum de 10)

2011-2012: 9.89 (din maximum de 10)

Certificate Cambridge: YLE Flyers şi KEY.

Iar Tiberiu a direcţionat către sportul rege calităţile mentale speciale cu care este înzestrat.

Tudor Chioar, coordonatorul centrului Spvgg Landshut, îl consideră pe Tiberiu un fotbalist promiţător, foarte inteligent, dar şi bun cunoscător al tacticilor de joc. De aceea, l-a îndrumat către şcoala de antrenori.

Astfel, Tiberiu a început şcoala de antrenori pentru licenţa B în Germania, unde a absolvit primul stagiu şi mai are două.

 

Contract cu Alexandrion Sport Management

Având în vedere calităţile speciale ale tânărului atacant, compania de impresariat sportiv Alexandrion Sport Management a semnat un contract cu fotbalistul Tiberiu Istrătescu.

(În imagine, alături de Valentin Popescu, Manager General Alexandrion Sport Management)

Alexandrion Sport Management aduce un plus pe piaţa de impresariat sportiv, în sensul că jucătorii reprezentaţi beneficiază de facilităţi, cum sunt cele de imagine sau pe zona de asigurări de sănătate. Deşi lansat de puţin timp, peste 30 de jucători şi antrenori au apelat la serviciile acestei noi companii apărute pe piaţa de impresariat sportiv. Compania Alexandrion Sport Management a semnat deja contracte interesante de reprezentare, atât cu jucători de Liga I, dar şi cu jucatori străini sau de perspectivă ce evoluează în liga 2 sau 3 din România sau cu diverşi antrenori.

Distribuie in retelele sociale: