”Clinica Online reprezintă pentru mine șansa de a oferi oamenilor acces la cele mai rapide și eficiente servicii medicale din România. Clinica Online este realizată de oameni pentru oameni”, a declarat Dr. Graur Florin,

Prima clinică medicală care oferă servicii atât în mediul online cât și în cel ofline a fost pusă pe picioare de către niște investitori români. Această nouă alternativă, adaptătă provocărilor din ultima perioadă, vine în ajutorul clienților care au nevoie de asistență medicală oferind servicii rapide și eficiente la doar un click distanță.

Astfel, în mediul online veți putea interacționa cu cadrele medicale 24/24h, iar consultațiile fizice pot fi efectuate de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00.

Misiunea clinicii:”Pacientrul și aparținătorul să beneficieze de o experiență unică prin integrarea serviciilor medicale, transport cazare, catering și de consiliere prin utilizarea tehnologiei și a factorului uman. Accesul tuturor pacienților la serviciile oferite de Clinica Online fără bariere financiare, geografice sau sociale.

Cine sunt fondatorii primei clinicii medicale online din România?

Pentru că atunci când ți-ai propus să construiești un lucru frumos și bine făcut, universal îți scoate în cale parteneri care să te ajute în vederea atingerii scopului: Succes grup (https://succes-grup.ro/), Agenția de turism medical AG Healthline (https://ag-healthline.com/) și Karma Medical Cluj (https://www.karmamedical.ro/) și-au unit forțele și au realizat ceea ce astăzi se numește Clinica Online, prima clinică medicală online din România.

De ce Clinica Online?

După cum știm majoritatea oamenilor în momentul în care apare o problemă de sănătate apelează la internet, remedii leacuri băbești sau tratamente auzită de la membri din familie vecini și prieteni care spune ei că au dat rezultate. Din păcate, de cele mai multe ori aceste opinii și remedii agravează starea de sănătate și ne supun la dislocarea de resurse multiple precum timp, bani și deranj psihologic.

Experiența unui medic nu se poate însuma în câteva fraze pe internet sau întruna articol pe ziar. De aceea: Clinica Online vă îndrumă să Apelați la sfatul medicului ori de câte ori aveți o problemă de sănătate pentru că AND-ul și organismul fiecărei persoane este diferit și doar un medic poate pune un diagnostic și prescrie o schema de tratament eficientă.

Echipa Clinica Online

”Clinica Online reprezintă pentru mine șansa de a oferi oamenilor acces la cele mai rapide și eficiente servicii medicale din România. Clinica Online este realizată de oameni pentru oameni”, a declarat Dr. Graur Florin, Fondator Clinica Online.

De asemenea, site-ul Clinica Online vă pune la dispoziție o secțiune cu știri și sfaturi utile astfel încât să vă păstrați informați și pregătiți pentru orice.

Distribuie in retelele sociale: