Cosmin Ionica aduce cel de-al doilea succes consecutiv pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a câştigat cu scorul de 2-1 meciul din etapa a 24-a a Ligii a II-a cu CS Mioveni, atacantul  gazdelor a reușind să înscris cu un șut spectaculos din voleu, din aproximativ 10 m.

Cosmin Ionica, a semnat de curand un contract de reprezentare cu o nouă firma apăruta pe zona de impresariat sportiv din România, ceea ce atestă valoarea jucătorului. Compania se numește Alexandrion Sport Management și aparține grupului Alexandrion, iar printre jucatorii impresariaţi se numără Dragoş Balauru (Voluntari), Dean Beta (Juventus Bucuresti) sau Cosmin Vâtcă (CFR Cluj).

Acesta a fost cel de-al doilea succes consecutiv înregistrat de Pandurii pe teren propriu, pe stadionul „Minerul“ din Motru. Golurile echipei gazdă au fost marcate de Cosmin Ionică (’9) și George Tudoran (’64), pentru oaspeți înscriind Roberto Ayza (’4). În etapa trecută, în primul meci oficial din noul an, Pandurii a dispus de Metaloglobus București cu scorul de 1-0.
În urma acestui succes, Pandurii a urcat de pe locul 17, pe locul 14, având 24 de puncte. În etapa vitooare, echipa antrenată de Adrian Bogoi va juca pe terenul celor de la AFC Hermannstadt, meciul fiind programat duminică, 18 martie, de la ora 12.00.

Distribuie in retelele sociale: