Crezi ca haina de blana te face sa arati mai voluptoasa? Iata ce model trebuie sa alegi

Atunci cand probeaza o haina de blana pentru prima data sau un nou model de haina de blana, cele mai multe femei se privesc in oglinda si au impresia ca haina pe care tocmai o probeaza le face sa arate mai voluminoase, daca nu chiar mai pline decat sunt in realitate. Totusi, realitatea este ca daca deja sunteti plinuta, usor supraponderala sau doar putin voluptoasa, aproape orice articol vestimentar de exterior va va face sa aratati mai voluminoasa, dacă nu veti alege culoarea potrivita. In functie de croiala hainei de blana, a stilului si a designului, majoritatea hainelor de blana, a vestelor, a jachetelor si a paltoanelor vor adauga volum siluetei.

Ce model de haina de blana vi se potriveste cel mai bine?

Haina de blana poate face o femeie sa arate un pic mai voluptoasa, deoarece blana este adesea voluminoasa. Totusi, cele mai multe haine de blana sunt produse pentru a fi purtate la ocazii speciale si atunci cand temperaturile scad simtitor. Nu sunt produse pentru tinute sumare sau cand doriti ca silueta sa para cat mai zvelta si subtire. Apoi, culoarea blanii sau al oricarui alt material, va pot face sa aratati mai slaba sau mai plina. Intr-adevar, negrul da impresia unei siluete zvelte, deoarece subtiaza, asa ca optati pentru o haina de blana neagra daca doriti sa camuflati kilogramele nedorite, de care nu ati reusit sa scapati inca. La capatul celalalt al spectrului, culorile deschise vor tinde sa evidentieze acele zone neatractive si sa exploateze acele kilograme inestetice. Chiar si blana artificiala va poate face sa aratati mai plina, deoarece si aceasta este destul de voluminoasa.

Hainele de blana – de ce unele modele sunt supradimensionate?

Nu toate hainele de blana sunt supradimensionate. Dimpotriva, unele sunt croite pentru a adauga putina lungime siluetei, pentru a evidentia talia sau pentru a atrage atentia asupra gatului. Totusi, multi producatori continua sa fabrice si haine de blana usor supradimensionate, tocmai pentru a raspunde la cererile persoanelor care locuiesc in zone foarte reci. Daca aveti nevoie de confort termic sporit, atunci o haina de blana supradimensionata este alegerea ideala. În general, când vine vorba de haine de blana, naturale sau artificiale, volumul, croiala sau dimensiunea depind de gusturile fiecarei persoane in parte.

Hainele de blană sunt fabricate pentru a oferi femeilor confortul termic de care au nevoie atunci cand temperaturile scad foarte mult. Dar, odata cu influenta creatorilor de moda si schimbarea modalitatii in care sunt fabricate hainele de blana, acum este posibil sa purtati o haina de blana aproape in orice anotimp, cu exceptia verii. Haina de blana poate fi purtata in zilele mai reci de primavara si toamna, dar mai ales pe parcursul sezonul de iarna, cand confortul termic este principala prioritate.

Distribuie in retelele sociale: