Cum alegi cel mai bun hoverboard? Specialistii Monkey Board iti ofera cele mai bune sfaturi!

Achizitia unui hoverboard nu mai este de mult timp un motiv de teama sau de ingrijorare pentru parintii ai caror adolescenti sau copii isi doresc foarte mult un asemenea dispozitiv pentru ca este la moda, indeosebi pentru sfaturile oferite de specialistii Monkey Board menite sa ii ajute sa faca cea mai buna alegere in acest sens. Hoverboardul este un gadget al viitorului care poate fi folosit atat in parcuri, pe strada, in casa pentru ca utilizatorii sa invete sa isi mentina echilibrul si nu numai.

Criterii de alegere a hoverboardului din oferta magazinului Monkey Board pe care orice cumparator trebuie sa le aiba in vedere

Greutatea maxima suportata este primul si poate cel mai importat criteriu pe care trebuie sa il aiba in vedere cumparatorii unui hoverboard. Un astfel de dispozitiv trebuie sa suporte o greutate maxima conform constitutiei utilizatorului astfel incat sa se poata deplasa in parametri normali.

Pentru ca dispozitivul sa nu se strice in timpul deplasarii sau sa se uzeze foarte repede, pentru ca depasirea greutatii maxme admise poate dauna longevitatii motorului si performantelor sale, este foarte important ca modelul sa fie ales in mod corespunzator. In cazul in care hoverboardul este cumparat pentru copii mici, parintii trebuie sa tina cont si de greutatea minima admisa fara de care dispozitivul nu va porni.

Un alt criteriu important pentru alegerea celui mai bun hoverboard este viteza maxima de deplasare. Orice hoverboard are o viteza maxima de deplasare de pana la 25 de kilometri pe ora, insa depinde de model. In cazul in care achizitia este facuta pentru copii, se recomanda modelele care nu ating o viteza atat de mare pentru a evita incidentele neplacute.

In alta ordine de idei, cumparatorii trebuie sa puna mare accent si pe autonomia hoverboardului, care inseamna cat de mult poate functiona fara a se opri. Valoarea autonomiei depinde de temperatura exterioara, de inclinatia drumului, dar si de viteza de deplasare si de greutate. Timpul de incarcare este un alt criteriu demn de luat in considerare. Un hoverboard nu trebuie sa stea la incarcat peste noapte, ci doar cateva ore. Se recomanda respectarea indicatiilor producatorului in acest sens.

Unghiul maxim de urcare si rotile dispozitivului conteaza foarte mult in alegerea pe care urmeaza sa o faca utilizatorii hoverboardului. Un astfel de dispozitiv poate aborda pante de pana la 10-15 grade, iar ergonomia rotilor este importanta pentru ca trebuie sa ofere aderenta si siguranta.

Accesoriile hoverboardului poate include telecomanda wireless multifunctionala, un set de boxe foarte puternice, dar si un sistem de conectare bluetooth la telefonul mobil, care face din acest gadget un adevarat centru multimedia. Sunt preferate de catre copii si adolescenti modelele cu lumini LED care permit semnalizarea directiei de mers si in acelasi timp sunt si foarte estetice.

Alegerea unui astfel de gadget al viitorului permite utilizatorilor sa se deplaseze in siguranta si mult mai rapid pana la destinatiile la care trebuie sa ajunga pe trotuare, in parcuri, oferindu-le sansa sa socializeze mult mai mult si sa iasa in aer liber.

Distribuie in retelele sociale: