Cum construiești o imagine unitară de brand

Ai o idee de afacere online însă nu ai toate cunoștințele pentru a o transpune în realitate ? Nu ești sigur că știi ce anume ar prinde mai bine la publicul țintă și cum să te prezinți în fața acestuia pentru a-i capta interesul ?

Deții deja o companie care oferă servicii sau un magazin e-commerce care funcționează de mai mulți ani dar care momentan se află în impas și nu știi de ce ? Poate este momentul să-ți analizezi cu atenție website-ul, poate ar trebui să te gândești la redesign de site, poate e nevoie de rebranding sau poate că pur și simplu ar trebui să testezi alte canale de marketing…

Oricare ar fi situația, ai nevoie de consultanță din partea unei echipe de profesioniști. Dacă încerci să apelezi la cunoștințe, să faci totul singur sau să angajezi cel mai ieftin freelancer de pe piață, probabil că nu vei obține rezultate mult mai bune decât până acum.

Noi, cei de la Golden Lobster știm că pentru a avea o imagine profesională online și pentru a-ți atinge potențialul maxim în afaceri, ai nevoie de o strategie solidă de branding. Crearea unei strategii de brand este primul pas pe care ar trebui să-l facă orice companie pentru a-si asigura succesul in afaceri.

Într-o lume în care totul se copiază, noi credem in unicitate și în originalitate. Deși concurenții încearcă să-ți fure ideile, nimeni nu-și va putea însuși ceea ce ești tu. Iar aici intervenim noi, pentru a te ajuta să-ți construiești această identitate unică, începând de la numele afacerii tale și până la elementele grafice care să transmită în mod corect mesajul care vrei să ajungă la public (logo, materiale publicitare sau promoționale). 

Imaginea și elementele vizuale ale unei companii  trebuie să reflecte viziunea, valorile și scopul brandului, fiind prima interfață cu care intră în contact clientul. Noi avem grijp ca toate elementele de identitate vizuală  să comunice și să se reîntregească, în asa fel încât imaginea creată să fie una unitară și solidă în fața clienților tăi.

Ce ne recomandă ? Avem o experiență de mai bine de 10 ani în domeniu și ne place să oferim clienților noștri soluții creative pentru elaborarea unui brand de succes.

Dacă ai nevoie de servicii de design grafic, ne-am bucura să discutăm.Contactează-ne la telefon: +40 770 863 535 sau email: office@goldenlobster.ro Îți vom răspunde prompt la toate întrebările și ne vom asigura la rândul nostru că am înțeles în detaliu de ce ai nevoie pentru ca proiectul tău să se transforme într-un succes.

Distribuie in retelele sociale: